Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

planerade valpar

vi planerar två kullar valpar i vår.
Maja planeras paras med Mayday under mars 2023

JoJo planeras med Frans mar/april 2023

Mer Info kommer 
 

Köpa en valp från CoolaCox

För mig är det absolut viktigaste att mina valpar kommer till ett hem med mycket kärlek, omtanke .Jag ställer inga krav på att ni ska meritera er hund men visst är det kul om ni vill ställa ut eller någon annan sport som spår, nosework lydnad mm mm  

Jag lovar aldrig bort några valpar innan kullen är född och jag har inget kösystem. Man får höra av sig och lämna sitt intresse och därefter tar jag mig rättigheten att välja vad jag anser är rätt hem till mina valpar. Jag följer SKK och cockerklubbens rekommendationer och regelverk angående avel, hälsa, meritering.

KRAV FRÅN MIG

Du som valpköpare ställer såklart krav på och har förväntningar på din uppfödare, på den valp du köper och även jag ställer vissa krav på dig som valpköpare.

Genom att köpa valp av mig godkänner du följande:

  • Att ansvara för att valpen/hunden får den omsorg, kärlek, uppfostran, aktivering och vård den behöver för att må bra.

BESÖK,LEVERANS

·        Efter valpning och att jag ser att allting är bra med dom små så börjar jag att gå igenom alla intresseanmälningar och väljer ut de kandidater som jag tror kommer passa denna kull bäst och börjar därmed att tinga bort valparna. Valpköparna får sedan komma på besök från att valpar har blivit ca 4 – 5 veckor gamla eller när tiken är redo att ta emot nya besökare. Min tanke är att en trygg mamma ger trygga valpar och för mig är det viktigt att lyssna på tiken. Jag kräver inte att min valpköpare kommer på besök då jag vet att många har svårt att få till det med långa resor. Jag har dräktighet/valpblogg där man kan följa hela resan från parning till det är dags för valparna att flytta. I den läggs massor av bilder och filmer .

·        Valparna får flytta tidigast samma dag de blir 8 veckor gamla

 

VALP PRIS & BETALNING

Vid bokning/tingning av valp betalas en handpenning på 4000 kr. Resterade betalas vi leverans .Handpenningen betalas efter att man besökt sin valp eller vid 5 veckor, Jag gör ett seriöst arbete med att föda upp valparna så att de är så förberedda som möjligt för att flytta till sina nya hem.