Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

söndag 21 juni 2009

utställning

Idag åkte jag och Caspian på en liten mysig trevlig inofficiell utställning i Höör. Bara 12 cockrar anmälda men det är så trevligt på såna här små inte samma konkurrans bland de tvåbenta som på stora om resultaten. Alla pratar med alla och man umgås och har trevligt. För en gångs skull åkte jag själv till utställning men mötte Anki,Susanne och Lotta på Bright Dreams som är så jättetrevliga och där stannade vi hos dem. Vi har ju träffats några gånger nu på utställning och lika trevligt var gång. Caspian vann sin klass med HP och kom sen 3:a i konkurransklassen som sträckte sig från junior upp till veteran.

Kritiken löd:Mkt maskulin,fin blick,välansatt öron av bra längd. Önskar mer vinklar,speciellt i fronten och bättre förbröst. Bra kropp och form på bröstkorgen. Välansatt svans bra päls. Rör sig väl men kunde ge kompaktare intryck.


De som bergriper det bättre än mig är påstår att han är långt ifrån klar och kommer att utveckla mer i front och förbröst att han är ju bara junjor än. Är kanske som man jämt sagt till barnen när de simtävlat ni ska inte vara bäst när ni är små utan när ni är stora =)Jag hade själv försökt trimma till honom man måste ju öva men han har ju en gudomlig päls som är helt slät och fin utan antydan till lockig precis som en cockerpäls ska vara. Hade varken fönat eller något annat denna gång utan helt naturell.Bilden är inget bra för katten lurade i buskarna.

3 kommentarer:

Susann Larsson sa...

Grattis.Inte en morrning förstår jag. Träning ger färdighet. Vi har hållit tummarna i dag.
Susann o Anton.

Sandra sa...

GRATTIS :)

Katarina sa...

Grattis bror Caspian!
Nanna