Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

fredag 4 december 2009

inget särskilt

Får ju förska uppdatera lite här med även om fokus nu ligger på valpar och Tindra. Caspian och jag hade ännu ett träningspass rally i onsdags bilder togs men ligger på andra jag har plockat fram min gamla laptop och har i valprummet så det är på den jag skriver nu. Men vår träning gick bra och våra tränare har lite kul när de andra hundarna börjar bli trötta efter ett par varv på banan ja då är Caspian som bäst.Även denna gången fick han busa med den stiliga golden bruden Chilli.Igår var det ju klickerkurs men den bokades av jag var för trött. Lowa och Caspian får hålla sig på nedanvåningen nu och Tindra har ovanvåningen jag vill inte ha några baciller i valplådan och de är ju ute och träffar så många andra hundar. Lowa tog sig friheten och rusade upp för trappan rätt in i valprummet och lådan men hon förstod rätt snabbt att det gillade inte Tindra som jagade ut henne så det stod härliga till rörde inte henne men det lät så nu har hon lärt sig. Ikväll ska Mickan och Anton ut och rasta av dem rejält men det är skönt att trots att deras vanliga rutinerblevit helt rubbade och det inte blivit mycket stimulans inte klättrar på väggarna för det utan är hur lugna och fina som helst ändå . Måste lägga en extra bonus för mig var på läkarbesök och kanske gåtan är knäckt varför jag fått mina proppar. Jag har ju som många vet en whiplash och till det en bäckenrotation min whiplash har tyvärr försämrats vilken den gör men det har gjort att hela jag blivit mer snedställd i skelletet mm och nerver har kommit i kläm därav min värk i framför allt vänsterbenet och det kan ha fått ådrorna att också vara lite kläm och med det sämre cirkulation. Ska på sjukgymnastik och förhoppningsvis kunna stretcha ut kroppen lite hoppas mycket på detta. Doktorn avslutade med orden att det jag aboslut inte fick sluta med var mina hundar och alla promenader med dem mycket viktigt för att hålla igång både kropp och själ och regelbundheten i min livsföring. Så håll en tumme nu allihopa=)

3 kommentarer:

Sandra sa...

Vi håller alla tummar och tassar för att gymnastiken skall hjälpa. Ja, att vara hundägare är bra både för kropp och själ :) vem går ut en blåsig regning höstkväll annars?

Katarina sa...

Håller absolut alla tummar och tassar - det måste vara skönt att ha fått reda på orsaken! Och vilken förståndig läkare som 'ordinerade' hundar och promenader!
Kram på dej!

Eva sa...

Utan hund/hundar och promenader skulle jag (mina leder/rygg) definitivt inte klarat min rörelseförmåga alls. Gym låter urtrist - sällskap med hund MYCKET bättre! :)