Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

fredag 25 december 2009

JUL
Igår var det julafton och vi hade bestämt att vi ville fira hemma med barnen och hundarna mycket på barnens begäran. Vi spelar spel tittar på julfilmer och myser hela dagen . Ingen julstress här inte. När jag kom upp i går morse var det nog någon av hundarna (Caspian?) som blivit glad och trott att tomten kom med skog i hans paket och det som är ens eget måste man ju märka in så halmbocken hade fått sig ett stänk. Annars är jag väldigt förvånad över fröken vild och galen har låtit granen vara (än så länge).När vi tittade på Kalle Anka på eftermiddagen kunde vi inte låta bli att tycka att visst är Lowa en Lady? Caspian är kanske ingen Lufsen till utseendet men han är goding precis som Lufsen.


Julklappar fanns det så klart till hundarna också det blev mest ätbara saker delikatesser som grisöron,gris knorrar också ett mjukisdjur. Men de var så nöjda så.Någon hade tålt sin julklapp lite sämre upptäckte vi i morse men så är det. Idag går firandet vidare för idag kommer släkten hit. Har de tur finns det kanske en julklapp till dem idag med?

3 kommentarer:

Sandra sa...

Så mysigt ni verkar ha haft det...skönt med en lugn jul :) ....när vi såg lady och lufsen tänkte jag faktiskt oxå på Lowa :) visst finns det drag...en liten lady :)
God jul
kram

Anonym sa...

Åh, vilka fina julbilder! God Jul & Gott Nytt År! Kram /Christine

herman sa...

Hur lyckades ni att få dem att sitta stilla framför granen??!!
Jag fick ihop ett "släktkort" med hjälp av godis, där de tittar upp i himeln. Inte vidare vackert.
Tusen tack för det underbara julkort som du skickade.
Skröt hela julhelgen för släkten att det var Hermans syskon.