Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

fredag 29 juli 2011

Renovering och åter renovering

Alltså vi börjar tycka riktigt synd om oss nu. Matte och husse de bara tapetserar spacklar och håller på. Vi kan säga att det är urtrist!
Titta bara inte kan man ligga och sträcka ut i soffan där hamnar både det ena 

och det andra.

Thea hon orkar inte ens hålla ett vakande öga på vad som händer. Antingen är hon en liten "jäkel" som tar allt ,äter allt och tuggar på sånt husse inte tycker man ska tugga på som det nya golvet som inte är lagt än där har hon provsmakat klickskarvarna. Mattte blir ibland lite undrande på vad som finns i det hon plockar upp.


 Aldo har bland annat ätit en flugsmällare.
Lowa som det brukar vara hålligång i är tråkigast av alla. Vill bara sova eller mysa med gammelmatte. Inget drag alls i henne.  Matte muttrar något om kan det vara löp på gång?
Fast liiiiite ljugar vi allt för en dag då fick minsann Thea och Aldo åka med till Malmö. Mijöträning pratades det om. Matte bad husse ta kort
Tur det finns redigering alltså vi syns ju inte alls

Sen ville matte åka och titta i någon tråkig affär och det ville inte husse för han skulle åka till hundarnas gula paradis
 
Och släppa loss husse där då blir det minsann handla av. Massor av av gott shoppade han. Thea fick en sådan fin bricka som försvunnit i byggröran men den dyker väl upp.
Matte tar faktiskt oss på långa promenader varenda dag och fördet mesta regnar det.När vi var i vedema skulle matte testa att ta med själv utlösaren
ett sådant trams. Som tur hade hon än en gång glömt minneskortet hemma och internminnet var fullt så vi slapp att plågas mer.
Då var det mycket roligare igår kväll. Då blev det långpromenad med Valle och hans mattar och det bästa av allt matte glömde kameran=)



6 kommentarer:

Katarina sa...

Nja, vi tror nog inte att det är så synd om er, trots allt. Snarare är det nog synd om matte och husse som sliter... Det är jobbigt att renovera!
Kram!

Grabbarna boys sa...

Nog är det allt bra synd om er tycker vi grabbar.
Att renovera är ju sjävförvållat då ju, eller hur?
Fast håll ut, de är väl snart färdiga!
Vov från grabbarna boys!

Linda sa...

Duktiga ni är...Jag hejar på er. Till nånting helt annat...Hur har du gjort föe att få en såndär räknare som har koll på besökarna...Hade varit kul med en sådan...Inte för jag har så många (tror jag)men ändå....Snart dax att rocka loss :) Om det behövs kan jag köra så du får släppa loss ordentligt om du vill.
Kram

Drömflocken sa...

Vill bara säja att Lowa ser väldigt mycket ut som Swea efter ett träningspass.

Emma och Malte sa...

Att äta konstiga saker är en av mina speciella egenskaper!! Matte brukar få plocka upp massa konstiga saker efter mig när jag har gjort nummer 2!! I början var hon lite orolig men nu är hon ganska van..
Den där affären har vi läst mycket om nu i helgen, kanske blir det en sväng dit för oss också! :-)
kramar!!

Sandra sa...

staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaackars er...den affären har vår matte aldrig varit i ...verkar intressant säger hon