Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

fredag 2 september 2011

Mycket

Ja så kan veckan sammanfattas.
Måndags var det valpkurs en pigg och glad Thea som vanligt utan koppel . Hon hade en del spring i benen men höll sig runt mig hela tiden. Duktig flicka. Apportering stod på programmet och det fixade hon fint . Bättre än vad Caspian gjort på hela kursen=) Så efter 3 lyckade så var det bryt och slut på det roliga.
I tisdags var det jobbdag för Thea. Hon skulle vara med mig på jobbet något de boende såg fram emot. En kollega skulle henne första stunden på sitt kontor när jag fixade annat . På kontoret bredvid ställde jag in väska med mobil i som började ringa. Var gång min telefon ringde då tyckte Thea att de skulle till matte. Hade ingen aning om att hon kunde min signal. Kan säga att hon gjorde underverk för en del av de boende som både fick tillbaka aptit och började prata. Så glad jag blir.=) Sen följde hon med Viktors matte Susanne in på deras avdelning för att jobba lite. När kl var 10,30 var Thea helt slut och somnade som en stock inne på "mitt" kontor. Hemma hade vi elektrikern som jobbade
. Inga problem för honom med fyra hundar runt benen och inga problem för hundarna heller med en okänd i huset. Fina vakthundar man har.
 På eftermiddagen fick vi väldigt tråkiga besked och fick åka akut till sjukhuset. Frågade elektrikern om det var ok med Thea också hemma. Inga problem sa han. Kl 17,30 ringer Uffes mobil då var det elektrikern han ville bara säga att han släppt ut alla hundar så det fått kissa innan han körde halvvägs hem började han fundera på om alla var inne så han vände körde hit igen och räknade in hundarna och alla var inne. En liten tripp på ett par mil för honom. Bra med hantverkare man kan lite på=)
Onsdag var det första gången på Caspian lydnads kurs. Denna gång utan hund eller ? Vi hade fått olika besked och olika brev så det blev lite blandat. Hoppas vi kommer att gilla det . Verkade vara ett trevligt gäng där och kursledare är en av våra sökkompisar.
Sen har vi haft promenader med Catarina ,Saga och Stina ibland Thea själv ibland hela gänget. Thea har också fått följa med på någon runda med alla men gillar inte det riktigt för Lowa är ju rallyLowa och där hänger gärna Thea på. Vill inte hon ska lära sig några dumheter. Dag är bestämd när Lowa ska på date. Hade ett långt trevligt samtal med Birgitta kennel Cockett
 där det hela ska ske.
Idag har vi laddat för utställning i morgon. Provat nya fina kopplet från USA,haft ringträning med Camilla och Valle.Lite av vad som hänt hos oss. Så nu är man ganska lagom trött. 

2 kommentarer:

Dolores sa...

Koppel från USA, spännande! Vad är det för något speciellt? Kan du lägga ut en bild och ev webb plats?
Du är så duktig du. Hur hinner du med allt?
Thea är så fin :))

Sandra sa...

Duktig hantverkare :)
Jag vill oxå se usa koppel!!!!
spännande med date för Lowa :)