Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

fredag 4 november 2011

Ditten och datten

Äntligen fredag igen!
Här är det full rulle och nog en syn för gudarna när vi är på promenad. Tindra höglöper och bjuder skamligt ut sig till Caspian som är duktigt intresserad och därmed hoppar och studsar och gör vad han kan för att trassla in sig. Thea som tror det är en ny roligt lek och gör allt för att ta efter Caspian och på det en tjock rullande Lowa i maklig takt.Ett under att vi tar oss fram överhuvudtaget på morgnarna på kvällarna delar vi upp oss.Precis som huset, just nu är delat i två läger ett för killarna och ett för tjejerna. Länge leve barngrindar!!!
Nu måste jag bara dra lite barn också. För trots allt är barnen ens allt och just nu har de sådan flyt i sina liv.
Finns ju de som undrar hur det går för Mikalea och just nu bara positivt. Vi var hos läkaren förra veckan och hon har fått klartecken för att ta körkort. Det kommer iof inte ske nu då hon inte orkar både körkort och skola. Dosen är återigen ändrad på hennes medicin och i kombination med massor av fysiskt träning och som hon säger jag börjar glömma hur det var när jag var frisk har hon funnit en balans i vardagen. Hon orkar med utbildningen och trivs bra och precis skrivit förstahands kontrakt på en lägenhet i det huset hon vill bo i och kommer att bli granne med Christopher. Och han har just lyckats få en åtråvärd praktikplats under hela våren där det om allt går väl ut en anställning hägrar i slutet.
Daniel flyttade i helgen till en ny lägenhet i just det huset han vill bo i och stor trivs på sin utbildning. När barnen mår bra mår man själv så bra.
På hundfronten är det annars massor av mys och långpromenader. Har tagit paus i kurser inför våren dit anmälningar redan gjorts.
Jag ser fram emot valpmys och julstök!
En underbar helg på er alla!!

7 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Allt låter ju toppen, ja förutom höglöp och sånt tjafs!!
Att barngrindar ÄR en dundrans bra uppfinning håller vår matte med om!!
Ha nu en härlig helg på er också!!!
Vov o kram!!

Anonym sa...

Härligt när allt rullar på som det ska! Jag har också en löptik här hemma, men intresset är inte så stort från Olivers håll ännu =) Längtar verkligen efter att få se vad som finns i Lowas mage!
Trevlig helg!
Cockerbloggen

Heléne sa...

Så roligt att höra att ni har "flyt" just nu:-))

Vilken härlig cirkus du beskriver när ni promenerar. Jag kan just se er framför mig med tilltrasslade koppel och svansviftande hundar. Har de tid att uträtta sina behov i den allmänna röran?
Ha en skön helg!

Malin sa...

Visst är det så, att när barnen mår bra så mår vi föräldrar bra. Skönt att Mikaela trots allt mår "bra" och skönt att hon kommer att få ta körkort även om det får bli i framtiden.
Hoppas ni oxå får en bra helg!
Kram

Drömflocken sa...

Så skönt när allt bara är så bra.
Här är det bara tikar och inte behöver det vara löp och hanar inblandade för ha cirkus på promenaderna här. Dom är galningar ändå.

Saknade dej på träningen idag.

Sandra sa...

Härligt att läsa...visst mår man bra när det flyter i livet. Kram

annette sa...

Håller med Sandra. Du anmäler väl oss till spårkursen till våren? Det var riktigt kul.