Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

måndag 14 november 2011

Tro nu inte

Tro nu inte att att matte glömmer bort oss bara för att här kommit småglin . Nejdå vi har det så bra med husse i andra sovrummet han till och med bär dit oss så vi slipper gå. Men är väl inte mer än rätt det är ju inte vårt fel att det är mycket längre till den sängen en hel trappa upp inte orkar man gå dit när man somnat så gott på soffan.

Häromdagen var Caspian och Thea ute på promenad. Matte gick och njöt tänkte att kan livet vara bättre härliga hundar som springer omkring ,sol ute ja så där skönt det kan vara ibland. Plötsligt börjar Caspian skälla lite konstigt så där halvynkligt och kom inte när matte kallade. Thea kom som ett skott och skulle hjälpa till att leta efter storebror. En liten bit in ser vi honom då har han gått ner sig i ett lerhål med höga kanter så han kan inte komma upp. Matte försöker ta Thea men hon är redan på väg mot värsta hjältemodiga räddninginsatsen och dyker i även hon=( Matte var glad att hon hittade Caspian för hon tror att han aldrig hade kommit upp utan bara sjunkit djupare i leran för han satt nästan fast. Så här snygga var vi efteråt och matte påstod att hon aldrig någonsin hade haft så skitiga hundar och det tog minst en timme innan all lera hade blivit bortsköljd.

 Sen är hon värsta flitiga matten också. Påstår hon får energi av att ha semester.
Så idag fick Thea äntligen sitt alldeles egna utställningstäcke. Tänk matte blev nöjd också.


Sen när hon var i farten sydde hon nya dyner åt oss. Fulla med små roliga kulor nästan som snö blev det på golvet fast det tyckte matte inte var roligt.
 Där tyckte jag Caspian att energin kunde varit slut men inte då helt plötsligt skulle jag också bli fin. Men vad sjutton jag ÄR alltid fin!! Men inga protester hjälpte upp på trimbordet åkte jag och vad ska man säga är väl inte så pjåkig nu heller?

4 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Vilken energi!!!!Usch vilken mardröm med leran...jag kom att tänka på när Abbe ramlade ner i en brunn (som för väl var torr).
Vi hade mycket svårt att lokalisera honom då han skall knappt hördes!
Täcket och Thea och prins Caspian är bådadera supersnygga!!
Vov o kram!

Sandra sa...

WOW!!! vilket snyggt täcke..passar henne jättebra....

Lerbad är toppen hälsar Zamantha ;)

Katarina sa...

Vilket skithål! Kunde ju gått riktigt illa - tänk om han hade varit ensam...

Kan du inte ta och skicka hit lite energi? Du verkar ha orättvist mycket... : )
-Theas täcke blev supersnyggt - passar en primadonna!

Anonym sa...

Åh vad fin Thea blev i täcket. Så duktig du är på att sy! =)