Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

söndag 19 februari 2012

Victor bus mm

Idag har vi hunnit så mycket. Jag verkar ha fått tillbaka min energi lite och när man blir väckt av att Uffe varit och köpt bullar ,dukat fram frukost och tänt ljus ja då kan ju bara dagen blir bra eller hur?

Efter frukost blev det lite ståträning med Thea. Tycker nog hon står rätt bra.Uffe tycker faktiskt det är ganska kul att leka mästerfototgraf och han blir bättre och bättre på att ta som jag vill ha det.
Om någon undrar varför mitt ansikte är suddigt vill jag bara tala om att det finns en stor anledning till det. Vill ju inte skrämma mina bloggläsaref niss.

Efter våra ståövningar åkte vi hem till Victor,Anton och Susann. Full fart direkt på Thea och Victor. Nyttigt för Thea att få åka iväg ensam ibland. Jag trodde jag glömt kameran hemma men den hittade jag i bilen när vi åkte hem. Men först packade hundar och tvåbenta in sig i bilen för vi skulle på ringträning på Hässleholmsgården. Finns bara hundälskare som gör något sådant en regnig,kall dag.Inte gav det speciellt mycket heller. Många hundar vilket är kul men det blir så många i varje ring och vi cockrar fick vara med minihundarna och det är ju lite olika tempo. Men nyttig miljöträning.
Så här trött var man när man kom hem!


 Lowa blev så glad över att Victor följde med hem på fika så han fick en stor puss.

Jag hade mer ork kvar och fick äntligen gjort ett badtäcke till hundarna. Tänkt på det länge blev ännu mer inspirerad när Grabbarna boys fått sina. Nu hade jag varken någon frotté hemma men ett badlakan fick duga och av någon konstig anledning flyttade alla mina fina kantband till Halmstad tillsammans med Mikaela. Men det fyller sin funktion.


och gissa vad detta är ?

Gissade ni rätt? Jag torkar blodkorv till hundarna. bästa godiset om de får välja. Förutom Camillas goda kex som vi aldrig lyckas få receptet på.
Härlig vecka på er alla!!!

4 kommentarer:

Emma o Malte sa...

Hon är så fin Thea! Riktigt vacker! Vad roligt med en sån härlig helg med massor av aktiviteter.
Torkad blodkorv är ju bara sååå gott tycker mina små här också :-)

Eva sa...

SÅ lättskrämda är vi väl inte?:D
Ser bra ut den där lilla damen. Och en mycket söt bild på Lowa och Victor.

Grabbarna boys sa...

Vilken mysig hundhelg ni har haft....och torka blodkorv det måste vi också ta och göra!!
Badtäcket blev ju jättebra!!
Vov o kram!!

Sandra sa...

Badtäcket var ju smart, jättefint!

Blodkorv är MUMS tycker Freija och Zamantha