Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

måndag 17 december 2012

En röd jul

Japp det blir det här för både Lowa och Tindra har börjat löpa. Som en doftpresent åt Aldo och Caspian kanske? Ja även Teddy tror han bli man vid sådana här röda perioder och det är han som är kungen för endast han som får sova med tjejerna. Vissa fördelar får man ju ha när matte liksom fixade bort verktygen.
Nu har jag ju  tur med att både Caspian och Aldo inte bryr sig så mycket mer än just i höglöpet och att de inte heller i vanliga fall sover i vårt sovrum utan hos sina matte och husse.
Helgen som gått skulle jag och Uffe varit på en välbehövlig weekendtripp i Göteborg men elektrikern hade bara tid att komma just dena helgen så valertvar ju egentligen inte svårt. Så gissa har både värme,el och toadörr numera. Uffe håller på med vattenrören idag. En tur till Ikea har det också blivit för att köpa en speglar och belysning att ha ovanför trimbordet.
Det närmar sig!!
Älskade mitt hundrum/grovkök i morse tänk kom hem från blötaste morgonpromenaden bara att stänga grinden så kunde hundarna droppa av sig där bland alla hundfällarna.
Tindra älskar att ligga i hundrummet är ju vårt gamla kök så det är ju centralt i huset.
 
Långpromenader i vätan har det också blivit.
JAG VILL HA MINUSGRADER IGEN!!!!!!!
 
 
 


2 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Vi är duktigt intresserade på att få se det där fina hundrummet....
Vov o kram!

Katarina sa...

Hundrum låter underbart - särskilt nu när det slaskar så. Vill också ha minusgrader!
Kram