Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

tisdag 5 mars 2013

vår


Äntligen känns det som om våren är här!.
Thea fick stora vårkänslor när vi gick förbi ankorna och hade en sådan tur att kopplet gled ur handen på mig för då kunde hon passa på att ta stora vårdoppet.
Hon var dock inte inte lika kaxig när hon inte kunde ta sig upp då kanten var brant och det var inte långt ifrån att även jag fick ett vårdopp.
Camilla och Lilla Mysan har varit här för lite styling inför utställningspremiären.
I söndags var de i ringen och självklart var vi inne och hejade på dem.
Gick riktigt bra slutade som 2 i sin grupp.
 
Vi har ju tyckt länge att Ellie varit liten plutt jämfört med de "stora" men inte är hon så liten inte när hon sitter bredvid Mimmie.
Mina och Gunillas fina tjejer!
 
I helgen var det dags att vinka av Aldo och Tindra som numera är studentbor .
 
 
Enligt Christopher trivs Tindra hur bra som helst och Stoffe börjat fundera på antingen bredare säng eller sova på soffan för bägge sa sova hos honom så nära som det går. Igår blev han väckt av en tung kyss från Tindra om jag förstod det hela rätt var det inte helt populärt;)
Men blivit väldigt tyst här hemma och Caspian saknar sin Aldo. Men han blev så glad när han fick Aldos fatboy mmmmm den luktade så gott och Caspian vill ligga på den jämt.
Så här såg det ut innan jag åkte på uppfödarutbildningen igår
Lowa hoppade ner när hon såg kameran annars låg de alla fyra i vår säng och tuggade ben och bara njöt av tillvaron efter en härlig promenad i det fina vädret.
 
 
 


Inga kommentarer: