Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

lördag 2 maj 2015

42/100. Energi

Idag har jag bara gjort sånt som fyller en med massa go energi! Dvs bara sånt som är kul. Startat ett litet projekt, pratat med framtida valpköpare , promenerat med hundarna . Sist men inte minst haft årets första grillning i det härliga vädret. Thea och Mio fick hänga med hem till lillebror.
De bor i 'paradiset'. Precis så som min dröm att bo är . Mio tror ju att alla äskar henne så  när hon fick syn på Lejonkungen blev det fart. En puss skulle han ju ha....inte tyckte han och drog upp i trädet , där satt han till lillebror hjälpte honom ner. Inte mycket till Lejonkung den katten var tyckte Mio och fick syn på grannens höns som var på besök. Tjoho de vill nog leka. INTE. Då började husse prata nåt om koppel så då var det bäst att lugna ner sig lite .
Älskar sådana här dagar när man gör vad som faller en in, umgås och bara njuter. Hittade denna skylten på förmedlingen och den blev ett måste.
Tänk om alla kunna tänka så då hade nog många ägnat sig åt vettigare saker

1 kommentar:

Freija, Truls och Sanna sa...

Ha ha ha...mio och sanna verkar vara väldigt lika till sättet...alla älskar mig tänk...fniss....fin skylt... bättre att ägna tid och fokucera på sin egen lycka!