Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

söndag 8 november 2009

Malmö valp
Idag var det utställningsdags igen. Tanken var att jag bara skulle vara åskådare eftersom Mickan skulle ställa men hon har blivit sjuk så jag fick hoppa in. Vi hämtade Freija och Sandra på vägen och sen bar det av in till Malmö. Vi var där inne i god tid allt för att ge småtjejerna en chans att acklimatisera sig.De hade sina fina utställningstäcken på sig och drog till sig många beundrande blickar och kommentarer
Vi startade med lite ringträning vilket alltid är nyttigt och lärorikt. Träffade på många vänner och det var en härlig positiv stämning i hallen. Vi var 11 st i Lowas klass.Lowa skötte sig jättebra tror nog Mickan tränat en del med henne trots allt.Lowa hade syrran bakom sig så vi peppade varandra.
Se hon kan ju stå!

och springa


En mycket trevlig domare som blev väldigt förjust i Lowas vackra ögon och gav henne massa beröm för dem.


Sen var det Freijas tur även hon var så duktig och gick så fint med matte Sandra.


Tjejerna blev oplacerade men jag är så nöjd med dem. Fin kritik på båda och de verkade också tycka det hela var kul. Massor av trevliga samtal från lika trevliga människor. Det kunde inte varit bättre.

Lowas kritik löd:

Fina proptioner,fin längd av nospartiet,vackra ögon,feminint uttryck,fin överlinje,välkroppad för sin ålder,lagom vinklad.Rör sig balancerat med ganska bra steg.
En tur till fotografen blev det också

Bra med lillmatte så man kan ta igen sig lite.Tack Sandra för en jättetrevlig dag!

3 kommentarer:

Sandra sa...

Tack själv :) Vilka coola Cockrar vi har...fniss...Vi hade jättekul och nu sover Freija gott.
Superkul :)

Katarina sa...

Men vad fint hon både står och springer! Jag tror inte jag hade fått Nanna att springa...snarare hoppa fram. (Mickan har säkert tränat Lowa jättebra.) -Fin kritik blev det ju också - grattis!

Malin sa...

Vad fint Lowa springer och står! Och bra kritik fick hon också, bra jobbat :o)
Kram