Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

onsdag 18 november 2009

novemberväder

Kan det bli tråkigare väder? Jag är absolut inte kinkig men detta mörka,gråa blöta kan ju göra vem som helst uttråkad. Inte direkt man har lust att gå på långpromenad. Vi har inte haft någon rallylydnad denna veckan så Caspian och jag har tränat på egen hand detta tillsammans med klickerträning. Fungerar mycket bra. Lowa gör framsteg i att gå fint jag märker att Mickans träningspass gör nytta för på morgonen faller det på min lott att rasta henne.Imorgon är det upp till bevis för då ska vi på den kursen i allfall.
Tur att hundarna har varandra mycket bus och lek inne. Skönt med hundar som trivs så bra med varandra. Satt och studerade Lowa och Caspian. Jag gillar ju Caspians mörkröda tanteckning och Lowa får mer och mer samma röda färg i sitt ansikte. Så snyggt! Vägde lilla loppan också hela 7,9 kg och 36 cm hög. En liten söt nätt cockertik precis som de ska vara. Gillar när de har tydlig könsprägling. Caspian är ju så väldigt maskulin och Tindra är också näpen och nätt precis som Lowa så man ser vem hon brås på. Två ladys och en prins=) Pälsvård och kloklippning har vi lagt lite tid på. Ialla fall något som passar att göra i dåligt väder.

2 kommentarer:

Sandra sa...

Så brun och fin Lowa ser ut i pälsen :)

Katarina sa...

Jag instämmer med ovanstående - sådan fin brun färg hon har!
För övrigt håller jag helt med dig om vädret - det är jättetråkigt. Har precis varit ute med Nanna och vi fick ha på oss regnkappor båda två. Nanna gillar INTE när kläder skall dras på över framtassarna...