Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

lördag 23 juli 2011

bloggtorka

Kan man väl säga att jag drabbats av. Har absolut ingen lust och känns inte som om jag har så mycket att skriva heller. Uffe har börjat semestern så nu byggs det för fullt men en dag i veckan har i bestämt att visa göra något annat och  tisdags blev det först underbart god mat på Bar B Que i Kristianstad sen spökvandring på Bäckaskogsslott med vänner
om jag blev rädd och skrek? hm lite( mycket om du frågar Uffe)
Jag har skaffat en mobilapp som mäter hur långt jag går och hur många kalorier man bränner samt att man får upp på GPS bild hur rundan ser ut man gått . Ur kul att mäta upp hur långt man går. Det som jag tyckt är min lilla kvällsrunda är 7,5 km lång och en annan iaktagelse jag märkt att i skogen känns det inte alls lika långt som när man går på gatorna.
För givetvis är vi ute på en massa promenader.Ensamma och med vänner. Här i Tyringe ,Vedema eller Hovdala. Härligt värre!!!
I lördags var vi på Stoff och Stil och då köptes :
Nu ska det bli fina täcken åt Aldo och Thea. Trodde inte Stoffe skulle gilla Aldos tyg kanske aningen feminint men han sa tt han kommer att se ut som en sultan=)
De små håller sig sysselsatta

Aldo har blivit en rktig buffel allt som Thea har ska han ha men lilla damen har en vijlja av stål så han får minsann jobba för att få det.

Tränar Thea på både det ena och det andra. Hon är lättlärd men om sagt en vilja av stål och vill hon inte så vill hon inte. Men jag börjar få till ett snyggt stå på henne nu. Pälsvård är pest rena primadonnan vrålar i högan sky tills hon inser att det gör ingen nytta. Igår fick hon rakat öronen för första gången och vilken cirkus innan vi kom så långt
Men hon är absolut underbarast än då.

Pausar gör vi ju såklart också

I torsdags firade vi Christopher som fyllde 23!!!
på bilden ser ni hur långt Uffe kommit snart snart ska han sätta tak och golv
Mickan har fortfarande inte kallat Thea för Thea hon tycker det är så fruktansvärt fult så för henne är det lillan som gäller
Sen finns det ju de som längtar efter sol och värme och ett dopp i poolen


 

6 kommentarer:

Emma och Malte sa...

Tack för tipset ang. pälsvården! :-) Det får bli att reda ut de där tovorna med borste, ska ställa ut i augusti och september så väntar med att eventuellt klippa tills efter det.

Vad stor hon har blivit Thea och så fin! Liksom de andra hundarna... :-)
Klart att du får lägga till min blogg! Kramar

Katarina sa...

Skönt att höra att det är cirkus ibland även hemma hos proffsen... ; )

Klippte pälsen på Nannas tassar igår - hon vrålade så grannarna trodde hon hade fastnat i en dörr... för att efter en stund ge upp och inse att det var bäst att gilla läget. Drama queen!

Grabbarna boys sa...

Govovvar!!
Men ska Lowa inte lukta gott snart dååååå??
Älskar att läsa ditt bloggtorra inlägg.
Vov o kram!!

Anonym sa...

Å vilka härliga tyger. Kul med lite färg!
Ja det där med namn känner jag igen Maja skulle aldrig säga Alfons men nu gör hon det och har bestämt den dagen hon flyttar då flyttar Alfons med henne. Ja det blir inte lätt för Simon vill med ha Alfons han e ju hela familjens Lilla Nallebjörn. Ha det gott å vi Hoppas med på lite sommar värme.

Vov vov Ricco & Alfons & Towe

Eva sa...

Duktiga småttingar som lär sig läsa:)
Låter som om Tea är som min Kasper var som liten. Grannarna trodde jag höll på att ta död på honom...

Linda sa...

Gillar bilden från kalaset....känns så hemma ;)
Kram