Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

lördag 14 januari 2012

Nya tag


Det blir det här under 2012.
Det stora så här i början på året är att på måndag då börjar jag ett nytt jobb efter att arbetat på samma arbetsplats i 22 år.
Pirrigt ,nervöst och kul.
Kanske den största känslan är skönt
Skönt att inte ha ont i magen när man ska gå till jobbet
Skönt att slippa de människor som för att själva må bra måste behandla någon annan illa.
Har folk så lite att bry sig om i sina liv att en annans är så intressant eller kan det vara ren avundsjuka? Inte vet jag men mobbing är det absolut värsta någon kan bli utsatt för och jag känner mig starkt stolt och glad som går mot mitt nya jobb med högt huvud. Mig har de inte knäckt.
Sen finns det massor av underbara personer och denna fina blombukett fick jag av en avdelning innan jag gick och det är så många som hoppas att jag kommer tillbaka. blev allt lite tårar här och där.Jag kommer att sakna ER!!
Idag har det blivit så väldigt väldigt tomt här hemma . Förra veckan var vi tio hundar här hemma är  nu bara fyra för idag har nämligen Christpoher och Aldo åkt hem till sig i Halmstad och Caspian har på börjat sitt studentliv hos Mickan granne med Aldo.
Mickan har köpt den största Fatboyen åt Caspian så han ska sova riktigt skönt.


 Men jag skulle gissa att han tycker sängen är skönare.Känns sådär att Caspian ska bo hos Mickan det är ju min fina Prins som sover bredvid mig var natt. Samtidigt tror jag det kommer att bli väldigt nyttigt för honom att för första gången i sitt liv inte ha mamma Tindra att luta sig mot att stå på egna ben.Ska bli spännande att se hur det går och om han trivs.

Mickan är så glad över att äntligen få ha en hund hos sig


Sen fick vi ju vinka hejdå till Aldo också. Aldo fick lite trimning innan han åkte och jag tycker han och Caspian är så lika varandra.


Christophers två finaste ägodelar i sängen
Aldo och hans elgitarr 
fina killen!


Sen har jag fått mail från både Ella och Elton där första natten hade gått jättebra .
Elton har varit duktig och inte gjort inne en enda gång hitintills,
Blir så glad över era mail. Jag har även hört från Elvis flera gånger en herre som börjat bli morgonpigg och ja Othellos matte pratade jag med ofta precis som vanligt.
Ni ska veta att era mail och telefonsamtal är mycket uppsakttade
3 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Ni har det ju för bra hela högen era vovvsingar!!
Grattis till mattens nya jobb också.....vår matte hälsar att hon vet precis hur det känns med att gå iväg med en stor klump i magen av obehag till ett jobb.
Skönt att det har ornat sig.
Ha en fortsatt trevlig helg.
Vov o kram!!

Katarina sa...

Grattis och lycka till med nya jobbet! Vad ska man säga...annat än att det tyvärr inte är ovanligt... Vi förfasar oss över de elakheter skolelever säger och gör ibland - också uppför sig vuxna precis likadant. Det är för sorgligt.
Kram!

annette sa...

Vi försöker lära våra barn att vara snälla och inte mobba varandra. Hur ska detta gå till när vuxna inte kan föregå med gott exempel?! Fy för alla elaka människor. Hoppas du får bra arbetskamrater och ska trivas på ditt nya jobb.
Kram