Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

tisdag 28 augusti 2007

Ta oss i kragen

Efter ett tårfyllt förväl igår och lite tårar till tar vi nu nya tag. Igår började jag med Tindras trimning. Rakade, klippte och började plocka. Blev väl så där ska forsätta att finputsa det hela. Vi höll på i nästan 3 timmar med lite avbrott.Vi fick PM till utställningen också igår. 6 cockrar men det delas ju in i klasser sen så jag vet inte hur många i vår grupp. Tänkte först jaha 6 st då vet vi var vi hamnar precis utanför placering och vi har nr213. Men vad sjutton Tindra har sin ljusa nos och hon är fin ändå. Skulle aldrig vill byta bort henne mot någon annan. Idag har vi varit riktigt flitiga. Min pappa har haft Daniels bil som behövde fixas lite av en kompis till han. De bor i Finja en by en ca 6 km härifrån. Han ringde att bilen var klar så då tog jag Tindra och gick dit. Var fint väder solen sken och lite vind. Var en alldeles lagom mysig tur.Imorgon ska jag och Mikaela åka till Teba och shoppa loss. Tjingeling!

2 kommentarer:

Mira sa...

Lycka till med utställningen! Alltid finns det nån domare som ser förbi ljusa nosar och ögon, det känns som en himla ytlig grej egentligen finns ju så mycket annat att bedömma! Älskar färgen på Leias ögon, som bärnsten...vackert. Hoppas du har det bra, shopping brukar hjälpa när man vill få upp humöret hi hi

Carina sa...

Ingen går upp mot shopping! 646 kr gick det på hihi! Älskar också Tindras färg.Den gör dem extra speciella och folk man möter på gatan blir väldigt förtjust i den med.