Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

torsdag 23 juli 2009

Och hon ska heta...........


MIKA!!! Efter ett antal diskusioner och ännu flera namn kom Daniel på Mika och det namn som legat Mickan närmast föll på mållinjen av en speciell orsak. Men Mika passar bra till den lilla vilden som tar för sig mer och mer och men vet sin plats när det gäller .Men tappra försök görs att sno de andras mat trots vissa protester från de gamla.Jag fick ju "lära" Tindra att säga till Caspian att det inte var ok att han åt hennes mat också men det är så mycket lättare när de själva löser det.Caspian är hennes stora idol och en bättre storebror finns nog inte men även Tindra busar med henne även denna gång kör hon med fri uppfostan och är hellre kompis än mamma. Igår varken kissade eller bajsade hon inne någon gång=) Mickan har börjat se lite trött ut om morgnarna är man van att sova fram till middag är det ju lite omställning att ha en morgonpigg valp hos sig. Men hon sköter det utan att knota och Mika har funnit sig väl tillrätta på hennes rum.Inte som Caspian ifjol som förde ett sådant väsen och klart visade att han inte skulle sova där utan hos Tindra och Teddy.




Teddy är fortfarande trött och vill helst inte röra sig alls men med lite köttbullemuta får vi upp han lite. Det är ju viktigt att han inte stelnar till.





Ikväll har Anton varit på besök jättekul!! Han var nyfiken på Tindra som var lika nyfiken tillbaka. Anton kan ju vara lite blyg men hon var så nätt mot honom och hon tom lät honom nosa henne där bak utan protester. De var jättesöta att se ihop Han tyckte nog att Mika var en konstig liten prick som man inte visste var man hade, men så härligt att se ett gäng hundar som umgås med trevlig matte=)

2 kommentarer:

Sandra sa...

Tycker Mika är ett så coolt namn!! Passar perfekt :)
Känner igen "blomkruke bilden"...Freija är också en filur som gillar blomjord...släktdrag kanske :)
Det var ett rejält sår Teddy har....tur han får lite gottis att trösta sig med.

Katarina sa...

Ett sådant jättefint namn till sötnosen!!! -Skönt att Teddy klarade operationen. Ha en bra semester!