Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

lördag 22 augusti 2009

avis

Jag vill också spåra!!



Sitter här och är grön i ansiktet av avundsjuka=) På de som startat sin spårkurs idag. Jag är så sugen på att spåra och vi drar inte igång förrän i september. Känns som en evighet just nu! Ska kanske övertala Gunilla att vi ska lägga lite spår och tjuvträna lite=) Däremot är jag så glad för har fått besked om att vi kommit med på MH-test. Det är så kul. Anmälde oss i juni och vet att platserna är eftertraktade.


Bara att inse Caspian är en aning korkad. Vi skaffade ett antiskäll halsband åt honom i början av sommaren ett av den typen som sprutar lite vatten.När killarna flyttade hem blev det ju ena massa springande här hemma av kompisar mm och Caspian började tyvärr med skälla mer och mer så fort någon kom i dörren. Han var van vid lugnet. Det fungerade alldeles utmärkt och det räcker att vi visar det för att han ska bli tyst. Men han har ju ändå skällt en del och jag vill ju inte att Lowa ska ta efter. I morse satte jag på han ett gammal halsband som varit Tindras med samma typ av knäppning som antiskället och han har inte skällt alls. Han har för övrigt varit sitt vanliga jag men inget skäll så skönt! Ett enkelt sätt att bryta en dålig vana.Idag fick han också inviga sin "ryggsäck" köpte en åt honom i somras . Tanken är att han ska känna att han arbetar lite och sträcka upp sig mer med den på. Idag var den tom men ska så småningom börja lägga lite grejor så det blir lite tyngd. Han tyckte det var helt ok att gå med.Uffe och jag är helt solo i helgen igår var vi "ute" och åt idag hade vi tänkt bio men blir nog bio i soffan tror jag. Skönt att bara hämta andan. Känns att det varit första jobbarveckan för oss bägge efter semestern.
När vi blev champions!!!

1 kommentar:

Sandra sa...

Tihi...ja det var ju lite kul att han tystnade av ett annat halsband oxå....fniss...han skulle bara veta att han blivit blåst :)
Jag längtar oxå till hundkurserna börjar...nästa vecka är det start för Freijas men Z dröjer lite till, skall bli spännande.
Fint kort på dig och Tindra "Lycka"