Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

lördag 23 april 2011

Påsk

Ja ikväll är det påskafton och absolut inget vi firar. Vi har invigt grillen med goda grillspett. hela familjen samlad då Mickan kom hem alldeles lagom från en vecka i Turkiet med väskan full av presenter. Nu har Uffe och killarna stuckit på bio och jag har äntligen lite tid framför datorn.Som jag skrev innan har vi börjat bygga om här hemma och just nu ser det ut så här:
Just nu sitter det lite bärande vägg kvar och valvet ni ser kom fram när väggen revs. Taket ska rivas ner men just i den delningen har det varit en vägg
 Bild från allrummet allt ska bli ett rum med kök där möblemanget står och väggen ska tas igen mot nuvarande kök.
Och eftersom Ikea denna veckan har specialpris på ugn 2600 kr billigare och en hundring tillbaka på varje tusenlapp så blev det till att rita kök och köpa in det denna veckan plus badrumsinredning uppe. Så ikea onsdag Ikea torsdag och två Ikea besök fredag ett i Malmö och ett i Helsingborg. Fråga mig inte om vi fått allt för vi har absolut ingen aning. Men sköna tusenlappar i form av present checkar blev det som ska användas till inredning sen.

I torsdags var vi också i Halmstad och hämtade hem Aldo och Christopher. Han hade blivit så stor! Men alldeles ljuvlig och så fin.Christopher gör ett bra jobb med honom. Mamma Tindra blev så glad.

Men allra gladast blev nog Lowa de två har funnit varandra totalt och lämnar inte varnadra för många minuter.

Idag har det också varit Caspians födelsedag
3 år har killen hunnit bli

Min underbara prins. Inga paketer hade hunnit handlas men lite extra köttbullar blev det av husse.
Men Caspian är så snäll så han delar med sig till de andra och även Aldo fick lära sig sitta fint och vänta på sin tur.
Fast annars tycker Caspian att Aldo är rätt pestig. Han vill ju inte vara still så man kan lukta på eländet. Men låter Aldo bara bli Caspian så låter Caspian bli Aldo. Det enda Caspian gör är att muttra och det räcker för att slippa det lilla eländet. Han är absolut inte dum vid honom men vill ha honom på avstånd.

Det är tur han har Lowa som lär honom dumheter

Aldo fick sig en liten trimning också lite tassar ,rakade öron ,rumpa och förbröst och blev som en hel man=) Provade att ställa honom och det gick väl riktigt sådär .
Putar så konstigt med ryggen men kan ju säga att detta är inget som Stoffe håller på med.

Inget speciellt roligt eller underhållande inlägg utan bara ett konstaterande av vad vi haft för oss. Och givetvis har hundarna fått alla sina vanliga promenader,grisöron och uppmärksamhet som de alltid får. 

4 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Men ett helt underbart inlägg var det iallafal.
Vilket jobb ni lägger ner just nu.
Själva bytte vi kök för snart 3 år sedan. Jag minns tydliigt vilket jobb det var, men ack så skönt när det blev klart.
grattis till prinsen idag på hans 3-års dag.
Bätte present kan han väl knappast få än hela familjen samlad.
ha det så bra.
Många kramar patricia!

Malin sa...

Glad påsk på er oxå! Hoppas er helg är jättemysig!
Kram

Sandra sa...

Grattis i efterskott storebror från lillasyster Freija :) Så kul med renovering även om det är jobbigt när man är mitt upp i det :) skall bli kul att se efterbilder sedan :)

Katarina sa...

Oj, vilken härlig renovering ni håller på med! Det kommer blir ett helt nytt hus - spännande! Kul med hela familjen samlad - och alla hundarna! Måste vara ett paradis för Aldo!