Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

lördag 30 april 2011

Valborg

Önskar vi er alla!!
Men vi kommer att ta det lugnt. Uffe har jobbat idag och sedan hållt på med veden och jag har haft en hel del i veckan så det är så skönt att bara ta det lugnt och va.
I tisdags åkte Stoffe och Aldo hem vi saknar dem redan som tur är kommer de snart hem igen men Caspian tycker det är lugnt och skönt.
Har tränat lite med apporten idag i trädgården och med att skicka ut honom efter den. Mest på skoj men gick hyfsat. Lowa ville ju vara med på ett hörn också.
I onsdags var det planering inför kennelträffen. Jag och Kylle möttes upp halvvägs för att ha följe ner till Anki och Lotta i Ystad dit Susanne kom. Alltid lika trevligt att träffas och tiden räcker aldrig till allt vi har att prata om.Sen kan jag bara sitta och lyssna in och lära mig en massa av all deras kunskap då inte minst Anki har många års erfarenhet. Sen såklart så mysigt att träffa alla hundarna. Så nu är planeringen gjord inför träffen. Inbjudan kommer att skickas ut men jag läcker lite innehåll redan nu. Vi har precis som i fjol hyrt in oss på Tollarps bk fina anläggning. Det kommer finnas möjlighet för de som vill att få utställningstips,trimtips,tipspromenad,agillity mm
det kommer även vara lite försäljning av schampo,tikskydd täcken,"mössor,halsband och fina presentsaker från http://www.cinnoberdesign.se/
som gör bla sådana här fina halsband:
 
örhänge

eller figurer


alla bilderna lånade på cinnobers sida
man kan specialbeställa och få precis som ens egen cocker ser ut jag har bla ett halsband med Caspian. underbara saker.
I år hoppas vi på ett kanonväder också till skillnad mot förra årets kyla och regn.Så glöm inte boka 5 juni och givetvis är alla mina hundvänner välkomna cockrar eller inte cockrar spelar ingen roll.

I morse startade vi dagen med en promenad med Caspians flamma Saga med matte Catarina. En bra start på dagen! Man blir glad av att umgås med trevliga roliga människor vad vore livet utan dem. Känns som om veckan bestått av en hel del sådant. Bara en jag saknat träffa denna veckan.Tur det finns sms=)

3 kommentarer:

Sandra sa...

Ser fram mot träffen :)

Här är det oxå lugnt ikväll.

Grabbarna boys sa...

Här också!
Kommer du imorgon??
Vov o kram!

Malin sa...

Vi tog det oxå lugnt, skönast så. Hoppas ni hade en mysig kväll!
Kul med kennelträff, låter som om det finns en hel del att planera!
Kram