Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

måndag 23 augusti 2010

Coola Dox

Kände att det får bli en liten filial till de coola coxen. Många av mina valpköpare och även jag själv har ju en annan ras också och givetvis är vi inga rasrasister utan alla är lika välkomna men det vore ju lite taskigt att kalla tex en golden,vorhste eller en schnauzer för cox så de är dox=) senaste tillskottet är :
Stina
Stina är lekkompis och promenadkompis till oss men hur har nu hamnat med i coolagänget?
Jo nu ska ni få höra vad jag gjort i helgen. Jag och Catarina var hemma hos Birgitta i lördags kväll och hämtade hem en alldeles förtjusande cocker flicka
My
som för övrigt är halvfaster åt kaffekullen vars farfar är

fotot lånat av kennelcockett
 den underbart fina Adam- Glenbrows Never Say Never At Claramand klassvinnare på crufts 2004.
My ska provbo hos dem och se om hon trivs och hur hamnar då Stina in i gänget jo hon bli "kusin" till My=)
När My kom till Tyringe var det tänkt att hon skulle få rasta av sig i vår trädgård innan hon kom hem och överaskade sina nya lillmattar som inget visste. Luriga Tindra ville också hälsa och smet förbi Mickans ben rätt fram och hälsade My välkommen genom att kasta sig på rygg. Min tjej muckar aldrig utan är typen lukta nu så kan vi ha kul sen . Sen kom resten av gänget också och det var som om de alltid hade umgåtts. Igår var det dags för My och Stina att bekanta sig och vi bestämde neutral plats i vår trädgård allt för att det ska gå så enkelt som möjligt. Mina hundar fick ju vara inne. Mer dramatik än så här blev det inte:
De fann varandra direkt. Sen ville ju hel mitt gäng ut och hälsa även Teddy kan ju bero på att Stina luktar väldigt gott just nu.



ett helt hundgäng som hade jättekul i trädgården. Stina blev nog lite chockad över vilda Lowa som drog igång henne på en rejäl busrunda.
Ikväll blir det kurs ska bli kul att träffa Gunilla och Ceasar igen. Vi både skulle spårat och gått promenad i helgen men tiden har inte räckt.

5 kommentarer:

Eva sa...

Vilken söt liten Stina!
Jag fick äran träffa då 14v "gamla" Boston för ca 10dgr sedan. Han kommer att se likadan ut när han blir stor. Nu bara ursöt!
Han var på besök hos sin "mormorsmor" som är granne med mig, och lite kul 'r att hon nyss skaffat sin 3e katt - som heter Stina:)

Katarina sa...

Jag hoppas lilla My kommer finna sig tillrätta i sitt nya hem. Hon ser så vacker ut! Och Stina ser ut som ett riktigt charmtroll!
-Tack för förklaringen på 'djup' - många nya hundtermer som jag måste lära mig!

cockettsriccardo sa...

Va kul att Lilla My har hittat ett hem.
Har träffat på henne hos Birgitta!
Känns skönt när de får det bra!

TYSON OCH GÄNGET sa...

Vilken sötnos Stina är. Kul att det gick så bra

Grabbarna boys sa...

Härligt att My fick ett nytt hem så snabbt.
Enligt Birgitta är hon väldigt lik Abbe i utseendet.
De har ju samma mamma så det kanske inte är så konstigt.
Det hade varit kul att få träffa henne någongång.
Kram!