Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

fredag 4 februari 2011

Dagens Muffin

Mamma ringde var så stolt och var tvungen att berätta att inatt då hade Muffins sovit hela natten i sin korg med sin filt i precis bredvid mamma säng utan att protestera. När pappa skulle lägga sig hade hon hoppat upp och pappa var på väg till soffan för det är ju så synd att säga till henne men mamma hade lyft ner henne och talat om att nej lilla gumman du ska sova här och då hade hon stannat. Men i morse hade mamma inte hittat henne hon hade krupit in under sängen. Trodde jag att det var för att hon blivit ledsen på dem undrade mamsen? Sen hade hon tvättat hennes tygkorg men tänk om hon inte gillar den nu? Vilka bekymmer =) Mamma sa att det är ju vår lilla baby.
Jag får ungefär ett samtal om dagen av någon av mina föräldrar om Muffin. Ibland bekymrade sådana. Hon äter ju inte upp sin mat eller idag ville hon inte ha morot eller små roliga saker som händer. Tycker det är så kul att höra dem. Och mamma sa att Muffins färg det var den "grannaste"färg en hund kunde ha. Idag skulle Muffin och pappa gå hem till Valle för lite bus. Ja som ni märker Muffin har det bra.

Vi har riktigt slaskväder som gör att man helst hade velat stanna inne tills man fått på sig kläderna och kommer ut för det är ju så att rätt kläder för rätt väder och det är skönt oavsett. Tog Caspian,Lowa och Tindra på en långrunda i em. Tog en runda vi inte gått på länge ibland behöver man variera sig. Hundarna fick springa av sig och jag halkade fram alà 90 årig dam. Väl hemma var det duschen för  hundarna och Caspian fick ett riktigt bad.
harkommit på att Caspian är lite vaktpost intill valprummet. Har inte riktigt förstått varför han tvungen ska ligga precis vid dörren och muttrar till om katten ska passera eller närmar sig men så började valpisarna pipa till ordentligt och då var det han som höll koll. Men läskiga är dem tycker han men han tar små rundor in och tittar till dem. Duktig storebror passar redan sina syskon.
Annars händer det inte så mycket i helgen ska här komma lite valptittare ska bli kul att visa upp dem. Sen ska snabeldraken rastas han har vilat allt för länge nu.
Trevlig helg på er!


6 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Så härligt att läsa om Muffin och att hon har det bra.
Måste kännas toppen för dig.
Här har vi också slask, blask o regn för hela slanten.
Många besök i duschen för grabbarna har det blivit de sista dagarna.
Ha en härlig helg.
Kram!!

Katarina sa...

Jag blir så glad både för dina föräldrars skull och för Muffins!

Eva sa...

Det hörs nå't mutter här... "Den där hussen... Kan han lära matten här? Varför ska HON ha hela sängen???"
I övrigt håller han med Caspian om att valpar bör hållas ganska kort... De tror alldeles för mycket om sig själva annars!:)
Så fick matte tolka Js åsikter...

Sandra sa...

Ha en go helg :) Kul att de trivs så bra med Muffin och att hon verkar trivas gott med dem :)

Susann Larsson sa...

Gillar Uffe när du städar i bara förkläde?..;) Och vad säger ungarna?

Kylle sa...

Min mamma är nästan likadan. Fast hon lämnar inte sängen till Nellie. Däremot säjer hon ofta att Nellie är den finaste och bästa av mina hundar?
finare än Swea ????fniss.
Hoppas, hoppas hon fäster sej jätte mycket vid henne