Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

lördag 26 februari 2011

Hurra hurra hurra


I onsdags var det Teddys födelsedag!! Lilla killen fyllde 8 år och fick dagen till ära extra god mat i sin skål även presentkort på en en spa behandling dvs bad och styling men den presenten kunde han varit utan tyckte han själv.
Men idag löstes det in och jag dvs matte har badat honom och klippt honom .
Teddy har börjat få en massa bruna fläcka på sin kropp och en är svullen. Får nog bli en veterinär tur med honom. Han har blivit väldigt trött och gör inte som tidigare rusar till dörren när husse kommer hem.Inte ens alltid han vill titta tv med husse. Han och Lowa har funnit varandra lite och tycker om att ligga tillsammans.

Jag vet jag ÄR sötast i världen=)


Riktigt snygg om Teddy får säga det själv.
Veckan har annars bestått av en hel del långa promenader vi har haft kallt med sol. I onsdags blev det långpromenad med Victor och Susanne och de två barnsligaste på den rundan var definitivt Tindra och Victor. Definitivt ett släktdrag att rulla sig så fort man kan. I torsdags fick Caspian träffa sina tjejer igen dvs schnauzerflickorna Saga och Stina. Stackars Saga blev helt dissad av Caspian som bara hade ögon för Stina. Kan bero på att hon precis löpt. Men oj som han uppvaktade henne och gjorde sig till. Som en sann gentleman följde han henne hem och gav henne rejäla godnatt pussar så hela hon var blöt.Sen har Caspian och Lowa varit hos Daniel och hållt honom sällskap han har varit sjuk och dagarna har varit långa för honom. Han tycker det är så mysigt att låna hem dem och de stortrivs. Idag på långpromenaden blev jag lite full i skratt mötte en dam med en cocker och hundarna hälsade och nosade.  Då säger hon att Tindra måste vara yngst och valp=) Säger väl allt om Tindra. Liten och nätt full av energi och glädje.Nog för att de andra också är det men Både Lowa och Caspian är ju större än Tindra så kan nog vara lätt att ta fel. En trevlig dam var det iallafall.

7 kommentarer:

Eva sa...

Men lille Teddy gubben!
GRATTIS så här lite i efterskott!!! (Men du får skälla förseningen på matte som inte sagt nå't!)
Du är sååå supersöt! Och jag har fastnat totalt för havanais-munnar! Är nå't särskilt med dem:)
Hoppas dina fläckar är som Js vårtor. Han har haft en del i 3-4 år nu och jag var orolig, men vore de farliga så skulle han nog inte vara längre...
PUSS på dig killen!

Anonym sa...

Grattis Grattis Teddy!
Å håller med om att du är super söt!
Hoppas dina fläckar inte är något allvarligt!
Ha det gott å var rädd om dej!
Kram Från Ricco & Alfons med matte!

Elons matte sa...

Fin kille : )
Grattis i efterskott

Susann Larsson sa...

SötTeddy! Grattis! En av dom gulligaste killarna är du. Och jag håller med din husse. Bråka inte med Teddy!!! :)

Grabbarna boys sa...

Grattis snygging så lite sent på lördagskvällen, men vi har faktiskt varit på fest i kväll hos några kompisar till matte o husse.
Vilgot mest sov hela tiden, Teo satt i mattes knä och Abbe diskade disken i diskmaskinen.
Fullt upp med andra ord.
Vad gjorde Athos då? Jo han var hemma och gnagde på märgben med vår stora lillhusse Felix, för kompisarna vi var hos har kaniner i köket som Athos nog velat käka upp.
Så därför grattar vi dig lite sent idag.
Vov från grabbarna boys!

Sandra sa...

Grattis Teddy men vilken skitpresent du fick/Freija och Zamantha

Malin sa...

Grattis i efterskott Teddy! Trodde faktiskt att han var äldre, vet inte var jag fick det ifrån *rodnar*.... Söt är han i varje fall, trots att han inte är en cocker ;-)
Kram