Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

söndag 24 januari 2010

Härlig dag


Ankis snygga Valle och Kylles snygga Swea


Igår var jag och Lowa väg på en härlig dag. Vi var hembjudna till Tindras underbara uppfödare Birigtta på Kennel Cockett. Det var vi och ett helt gäng andra cockerfantastser/vänner.Ett underbart väder med snö,sol och ett par minus. Eftermiddagen startade med en härlig skogspromenad där alla hundarna kunde springa av sig och hälsa på varandra.


Att det blev Lowa som fick följa med och inte Tindra är för att det är så nyttigt för Lowa att komma iväg och träffa ett helt gäng (de flesta) nya hundar för henne

"nästan" syster Swea visst är de lika? och jag tror inte Tindra hade haft ro att vara borta så länge. Men Lowa är så trygg i sig själv och fann snabbt nya kompisar och snygga killarHär med som jag tror favoriten Teo de nojsade gärna med varandra men även Ricco ville vara med på ett hörn tyvärr fastnade inte han på någon bra bild.Efter promenaden bjöds det på god fika och vi var 11 tvåbenta och minst 11 fyrbenta runt bordet där alla kom så bra överens. Mycket prat och skratt . En härlig dag hade vi. En mycket trött Lowa med mig hem.

6 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Teo o Abbe var också mycket trötta efter em. igår.
Det var verkligen kul att få träffas och att det fungerade så bra mellan alla hundar.
Lowa o Teo var så söta tillsammans.
Hoppas vi snart syns igen.

Sandra sa...

Låter som en toppentrevlig dag....Swea och Lowa är ju SUPERLIKA!!!!! :)

Anonym sa...

Vad roligt att träffas så. Kul för hundarna att få busa runt och bra social träning.

Malin sa...

Vad kul att träffas och snacka hund i flera timmar! Ni ser ut att ha det jättetrevligt :o)

Kram Malin

Marie sa...

Vad roligt att få träffa så många andra hundtokiga människor! Härligt för alla vovvarna att få leka och busa tillsammans, snacka om social träning! Låter som en toppendag!
PS. Ska du ställa ut Lowa på valputställningen i Hässleholm? Jag ska dit med Elof.

Anonym sa...

Oj, vad många cockrar. Kul att kika in hos er. Nybliven cockerägare som man är. har aldrig haft cocker tidigare, så alla besök på bloggen är guld värda med tips och råd : )