Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

söndag 17 januari 2010

Kort

Fick mitt nya bankkort förra veckan.Denna gång egendesignat. Kan man ha ett läckrare kort en ett med denna bilden?

Igår när vi körde hem Stoffe till Halmstad fick jag mannen med mig vidare till Ullared. Det är ju inte så långt emellan. Ben ,öron och godis förrådet fylldes på rejält likaså bajspåse förrrådet. Det är ju så billigt kände mig nästan som de i Ullared serien=) Idag har vi precis kommit hem från en lång härlig skogspromenad .Blev Caspian och Tindra som fick följa med känns hårt ibland att lämna Lowa hemma men Mickan rastar ju henne sen och nyttig träning att vara utan dem. Fast vädret är egentligen inte så härligt känns som stormvindar mellan varven och mannen sa klart i från att han tänkte inte sticka ut sin näsa idag. Men vilken tur man har hund och vettiga kläder ,då är inget väder dåligt och jag kan tycka det är skönt inte så mycket folk ute.Ibland vill man bara gå och filosofera för sig själv. Tindra fick springa av sig rejält idag härligt sårade en del men var duktig på att komma när jag kallade. Lowa har bestämt sig för att leta efter våren senaste påfundet är att gräva sig igenom snön och komma åt gräsmattan och forsätta gräva hål i tjälen. Blir nog en ny golfbana här i vår. Annars är det mest lek och bus mycket med valparna. Lowa låter så kul hon kuttrar som en duva när hon "pratar" med dem.

6 kommentarer:

Sandra sa...

Absolut sötaste bankkortet :) sååååå söt!

Vi behöver nog oxå en ullareds tur för benen börjar ta slut i skåpet...vet dock inte om min man är så lätt flörtad på att åka med.

Heja! heja! heja! lowa som letar efter våren...hoppas hon hittar den :)

Anonym sa...

Så fint ditt bankort måste vara med den sötnosen på! Härlig bild! <3

Gunilla sa...

Så söt, så söt finare bankort får man leta efter:)

Marie sa...

Vilken sötnos du har på ditt nya bankkort! Du kommer säkert att få många fina kommentarer när du handlar med det i affärerna! Elof kan nog hjälpa Lowa att leta efter våren :) Det blir till att så ny gräsmatta när gräv-tiden är förbi(=kanske aldrig???).

Katarina sa...

Snyggt bankkort med världens sötaste Caspian!

herman sa...

Men guuuuuuuuud, han är ju underbar!!!!!!!!!!!