Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

lördag 30 januari 2010

täcke

Idag var ju inga planer bokade men visst finns det att hitta på. Någon av hundarna hade kräkt inatt upptäckte jag i morse när jag sen skulle borsta Caspian såg jag vem som tagit upp den. Hela han öron var inkletade med spya men ytterhåren på öronen täckte det hela därför dröjde det något med upptäckten. Jag som dragit mig för att ge hundarna ett bad i denna kylan då fettet skyddar fick nu ge Caspian ett välbehövlig bad men trots att han blev fönad torr har han fått vara sparsamt ute idag då vi har -12,6 och det blåser isande vindar.- Teddys päls var i ett förfärligt skick han avskyr ju pälsvård och brukar hållas kortklippt men även så pga av kylan har den fått växa och eftersom han hatar att bli borstad och hetsar upp sig så förfärligt gör att det går lite mellan gångerna. Vi är ju lite rädda eftersom hans hjärta inte är som det ska och han hetsar upp sig och flåsar och går på tar vi det lugnt och Teddy liter inte av några tovor bara jag. Jag bestämde mig också för att sy Lowas nya utställningstäcke det kunde jag gått väntat med för allt som kan gå fel gjorde det och svordomarna ekade. Vet inte vad jag ska skylla på men mos i skallen hade jag fast iof jag har jäkligt mycket värk just nu vilket gör att jag har svårt att hålla fokus och egentligen ska jag inte alls varken borsta hundar eller sy men kanske just för att jag har så ont behöver jag göra något jag inte "får" för att känna lite må bra inombords och ondare kan jag ju inte få just nu. Och tittar man inte för nära blev det rätt fint eller?


8 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Lowa blev till en bedårande skönhet i sitt fina täcke.
Värsta snyggingen!!!

Sandra sa...

Hon är UNDERBART FIN i sitt täcke...eller som jag brukar säga...sin pyjamas :)

Katarina sa...

Glitter och glamour som sig bör för en sådan tjusig tjej! -Det blev jättefint! (Jag brukar också "skapa" när jag har måttlig migrän just för att tvinga hjärnan att tänka på annat än värken...)

Susann Larsson sa...

Hon ser precis ut som den prinsessa hon är. Lilla sötis:)

Eva sa...

Det ser väl alldeles utmärkt ut?!
Jag ör också så:värk får ofta en hel del sån't bli gjort. Avledning kallas det väl?

herman sa...

Jag är djupt imponerad av täcket, speciellt med tanke på att jag själv bara kan sy i en knapp. Tar jag fram symaskinen så flyr hela familjen från huset.
Hoppas att din värk ger med sig.

Marie sa...

Ett riktigt prinsesstäcke värdigt en prinsessa som Lowa!!! Förstår att hon har vuxit ur sitt första täcke, de växer alldeles för fort. Misstänker att Elof också behöver ett nytt täcke, har inte vågat pröva ännu. Blir väl till att ta fram symaskinen.

Anonym sa...

Helt underbart söt! <3