Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

fredag 29 januari 2010

Veckan som gått.

Vi gör en del men sällan är kameran med då det mest blir valpbilder numera. Det har blivit ett antal långpromenader denna veckan både med och utan hundkompisar. I onsdags morse blev det ingen morgonpromenad då termometern stod på -17,4 då är det för kallt tycker i allfall jag. Annars är hundarna ute massor till och med Teddy är en stor snöälskare.Sen är det ju en del valpbesök vilket även de stora hundrna tycker är superkul. Caspian föll för Victors nya familj han höll på att slicka ihjäl dem så det var nog ena riktiga godingar.

Man kan definitivt inte tro att det inte är så längesedan Tindra fick valpar. Ofta är det hon som drar igång gänget på bus och när vi går på koppelrundor är hon värre än Lowa på att tetas och busa igång gänget framför allt Lowa. I onsdagskväll hade vi varit ute och gått i två timmar i rask takt. Brukar koppla loss dem i trädgården då racar hon igång Caspian och Lowa så det ryker i snön om dem när vi kommer in blir det ett nytt cockeryck upp och ner för trapporna så mattorna kryllar sig. Man skulle kunna tro att det är hon som är unghunden i gänget. Men känns bra för jag vet ju vilken god grundkondition Tindra har och det har ju visat sig att trots två kullar på rad har hon varken tappat i vikt eller fysik utan mår hur bra som helst. Är pigg och alert full av liv och lust som älskar att busa och mysa med sina valpar och hade man inte vetat hade det varit svårt att gissa att blott för 8 veckor sedan blev hon mamma. Som veterinären sa en praktmamma.Helgen lockar med en helt tom kalender ska bli riktigt skönt men vis av erfarenhet brukar det alltid dyka upp något men skönt att ta dagen som den kommer.

4 kommentarer:

Sandra sa...

Tindra är en cool supermamma som får coola cox :)

Grabbarna boys sa...

Hur ska ni klara av en tom helg!!!!
utan något inplanerat att göra.
Det händer säkert massor.
Ha en trevlig helg önskar grabbarna boys o deras matte.

Susann Larsson sa...

Visst är det skönt med en slapp helg då och då. Vi går här och pysslar. Har köpt en liten säng till lillkillen i dag. Kunde inte låta bli fast jag egentligen redan har en extra till Anton. Det känns ungefär som när man ska ha bebis. Köpa barnvagn, filtar o nappar:)

Anonym sa...

Håller med Sandra om att Tindra är en supermamma som får coola cox. Det levande beviset är ju alla underbart fina valpar hon får. =) Jag har ju lyckan att få "vara släkt" med två av dom... hi hi...