Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

måndag 18 januari 2010

Hos Anton

Idag har jag,Caspian och Lowa varit och hälsat på Anton och Susanne. En härlig skogspromenad blev det och där vi även mötte Antons kompis Ada. Jag har ju varit lite feg på att låta Caspian springa lös sen han rymde men idag testade jag. Som han njöt han sprang och sprang och sprang Lowa hänger efter men så fort jag kallar på henne bryter hon och kommer Caspian är tyvärr dålig på att komma men han har koll. Tror iof att idag var det för att det var så skönt att vara lös för när vi gått en stund höll han sig betydligt närmare. Eftersom det varit så kallt länge har jag inte sprutat på min spray vilket märkets idag då det var blötsnö fullt med snö som fastnade så det blev duschen när vi kom hem. Men är väldigt nöjd och glad över att det gick så bra och Anton han undrade nog var det var för tokiga cockar som aldrig kunde vara stilla. Men en trevlig eftermiddag hade vi som vi gärna gör om. Jag hade ju tänkt en massa fina skogskort men de flesta såg ut så här:

5 kommentarer:

Sandra sa...

Ha,ha,ha...inte lätta att fota i farten :)

Marie sa...

Känner igen den typen av foton:-))Jag har förhoppning om att en ny och snabbare kamera ska ge mig lite bättre bilder, men vi får väl se hur det blir.

Grabbarna boys sa...

De där fotona känner man igen med halva hundar på.
Vilken härlig dag ni haft.

herman sa...

Vet hur det känns....
Har själv suttit och radderat bort 25 av 30 bilder efter en promenad i snön idag!

Katarina sa...

Sådana bilder med halva eller fjärdedels hundar har också jag gott om. Önskar mig en blixtsnabb kamera - eller en medföljande yrkesfotograf.
Vad roligt med kennelträff! Hoppas verkligen min ischias har gett sig tills dess (i nuläget kan jag inte ens köra till Varberg utan att få ont).
Kram!