Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

söndag 10 oktober 2010

helgen slut....igen

Varför går alla lördagar och söndagar så snabbt? Denna har gått extra snabbt känns det som men vi tjuvstartade lite helgkul redan i torsdags jag, Gunilla och Johannes. Då drog vi till Teba på lite shopping en dummie med kaninpäls blev det bara denna gång


för i fredags blev det

...igen och det var Uffe som ville dit. De ni =)mannen som vill ,inte vanligt har jag förstått. På vägen plockade vi upp Stoffe och hans kompis Hampus.   Vem jobbade inte i fredagskväll om inte ...Morgan.

Skämdes för att gå närmare och ta kort och det kan jag säga han blev väldigt om kramad av diverse damer som passerade honom.
Åt jättegod mat på kina restaurangen utanför den rekommenderar vi. Suchin var underbart god. Stoffe och Hampus följde med hem så huset har varit fyllt av tonåringar i helgen.Underbart! I går blev det långpromenad i skogen med Catharina och Stina


och som vanligt=) fick Caspian springa lös tillsammans med Stina och Tindra.

 Idag har jag ,Gunilla och Susanne varit på föreläsning om cockerns ursprung och historik.Intressant och lärorikt. Föreläsare var Ingrid Olsson.Träffade flera "kändisar" där och det är ju alltid lika kul.
 När jag kom hem var det så tyst  tonåringarna hade åkt hem och ingen Caspian och ingen Lowa . De hade åkt med Mickan och Anton hem till Anton för att bli rejält bortskämda av Kalle och Carina. (Antons föräldrar).Där blir det bara massor av gott och massor av kel. Första gången Caspian var där och han hade stormtrivts. jag passade på att ta en runda med Tindra och Teddy. Knappt han orkade men viljan har han. Känns som Teddy blivit sämre härom natten vaknade vi av att han skrek vi vet inte varför och han verkar för övrigt inte ha ont. Hans andningen är mer oregelbunden men så länge han inte visar att han har ont eller på övrigt vis mår dåligt njuter vi av var dag med honom.Han äter som vanligt och försöker sig på att busa i korta stunder.

5 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Hoppas verkligen Teddy INTE blir sämre.
han ska så klart hänga med i cockergänget lääääänge till.
Fy bubblan vad matte är avis just nu.
Både Teba o Ullaren på en o samma helg.
Och att dessutom träffa på Morgan!!!
Det måste vara en superduperhäftig helg för matten.
Ja, ja vår matte ska inte klaga, hon har också haft en superduperhäftig helg tillsammans med oss!!
Vov från grabbarna boys!

Sandra sa...

KRAM till Teddy.
Shoppinghelg är aldrig fel;)

Katarina sa...

Lilla Teddy - sänder honom en krya-på-dej-kram.

Eva sa...

Vi skickar pussar i mängd till Teddy!
Har ju J här som man ser åldern på en hel del vissa dagar. INTE roligt! Och T är ju betydligt yngre.
(Är det där nå't som drabbar havanaiser? Eller är det just T? Lite nyfiken med tanke på buspojkarna här.)

Malin sa...

Baksidan av att vara hundägare är när nånting går fel eller när åldern börjar ta ut sin rätt, vi ska med Maggie till veterinären idag igen oör hennes "dom", håller tummarna att hon kan blr bra igen och att Teddy piggnar till!
Kram Malin