Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

onsdag 6 oktober 2010

jihaaaaaa

Modiga modiga jag dvs matte vågade släppa hela gänget i skogen idag och tänk jag hade alla med mig hem igen och inte en enda försvann.
Man kan fråga sig varför jag är en sån fegis egentligen. Som de sprang och som de lekte. Framför allt Caspian tror jag njöt i fulla drag och fick ta vilopaus men så är det ju honom som jag är feg för att släppa. Tror jag ska sluta med det för min prins älskar ju sin matte och vill inte alls rymma från henne . Är ju tvungen att ge bildbevis till de som tvivlar på mitt mod=) 


7 kommentarer:

Sandra sa...

KUL!!! Freija och Z;a önskar de hade fått vara med och leka :)

Eva sa...

Supermysigt!
Fast jag skrattade lite åt "tungbilderna" o undrade om C kommer så långt utan att snubbla på den där rosa slipsen:)
(A tränas i långlina än...)

Grabbarna boys sa...

Visst är det kul att lattja runt i skogen helt lösa.
Faktiskt så gör vi det nästan varje dag när vi går var travbana.
Gissa vad Athos hittade idag??
Jo, ett dött rådjur med ögonen borta och magen låg utanför magen.
Ingen aning vad som hänt det stackars rådjuret.
Vi tror att matte kommer att visa det någon dag på bloggen för hon hade så klart kameran med sig.
Vov från grabbarna boys!!

Malin sa...

Underbart! Lyckliga cfria cockrar med slipsar till tungor, kan det bli mera lycka? Jag släpper helst min flock där jag har fri sikt, på ett fält, nere vid sjön eller så. När dom springer fritt i skogen så går det oftast oxå bra, bara vi inte möter nån, speciellt nån med hund ;-) mötte en stor schäferhane häromdagen, oj, vilken fart det blev på dom och oj vad han blev utskälld.....
Kram

Kylle sa...

Önskar vi kunde göra släppa alla här också. Men det fullkomligt kryllar av hjortar och även en hel del vildsvin, mina vovvar är väldigt jaktbenägna. Candy jagar dom och skallar, så det går ju inte att dölja att hon jagar. Jacki Lite lugnare men dyker en hjort upp är det kört. Swea ok Och Sammi har insett att hon inte har en chans. Hon kom ifatt ett vildsvin en gång. Som hon hälsade på sen var det bra. Fy så rädd jag blev men det slutade lyckligt.

Kylle sa...

Carina, det blev ingen energi över till dej! Idag är den slut. Det får bli en runda med hundarna så jag kan fylla på och kanske få något gjort idag.

herman sa...

Så härligt! Är det inte allas dröm att få ha sin hund lös? Jag kämpar på med min kurs, med siktet inställt på EN LÖS HUND FOREVER!!
Kram