Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

lördag 6 september 2008

Bir-valp

Kritik; 4 månaders kille,bra proportioner på huvudet,bett ua,fina ögon,normal hals,stark rygg,normalt vinklad,rör sig ua,helheten störs av att han visas i ett allt för högt hull.

placering 1med HP,BIR


Idag gick det vägen. Vi blev Bir-valp och gick vidare till Bis finalen där alla valpar upp till 9 månader oavsett grupp tävlade mot varandra och där tog det stopp men vi var inte de första hon plockade bort iallafall. Kritiken var väl sådär idag domaren tyckte han var för tjock(hm välkroppad var han för 2 veckor sen) men trots det som hon sa var han ett så utmärkt exemplar att han förtjänade vinsten. Detta var en domare som inför publiken berättade om var hon vad hon tyckte. Hon tyckte mycket om hans ögon,fin färg,perfekt storlek och slutna ögonkanter. Hon var en domare som tittade mycket på ögonen och hade mycket kommentarer om dem. De andra cockrarna fick kritik för ljusa ögon.lösa kanter,för små mm. Så extra kul att vi fick många plus där. Han var jätteduktig på att stå idag nu vet han vad som gäller var även mycket följsam i ringen. Caspian skötte sig mycket bra. När vi gick ur ringen satt där 2 labradorer som hade ägare utan koll på sina hundar som kastade sig över Caspian iof i leksyfte men varken han eller jag var beredda men som tur blev han inte rädd. Vid ringside fick han en ny "liten" kompis. En underbart fin och trevlig Grand Danois. Hon var kul tyckte Caspian och efter en stund kom det mer kul hundar det var Ceasar som kom för att heja fram brossan även han föll för snyggingen.

Regnet som de lovat idag lyste förutom en stund på morgonen med sin frånvaro. Så jag,Mickan och Gunilla hade som vanligt en trevlig dag.

1 kommentar:

Katarina sa...

Vad roligt att det går så bra för Caspian! Och inte är jag förvånad heller, han är så tjusig!
Kram Katarina