Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

måndag 19 november 2007

YES

Idag var jag och Tindra ute och gick spår som jag och min kompis Gunilla la igår. Gunilla hade aldrig tidigare lagt spår så jag fick verkligen visa att jag kunde nåt. Hon var så snäll och snitslade så tog jag resten. Vi var ute på deras marker och det var skoj för hon hade ju koll på naturen och vad som fanns framför oss. Vi la ett riktigt riktigt bra öppenklass spår i blandad terräng och tyvärr för Gunilla som hade hål i stöveln genom en del blöta.
Så spänningen var stor hos mig idag när jag och Tindra skulle gå det.Hon var inte sig själv från början nosade på som en galning på väg ner till spåret som hon alltid gör men när vi kom fram och det vardags för selen då sätter hon sig lugnt ner och väntar på att få den på sig och tilsl det är dax för start och de brukar hon inte göra. Hon brukar vara sjövild innan.
Det har regnat en del under natten och det blåste.
Hon tog det på 25 min. Hon var så super duktig och följde sitt spår (de sköt rådjur där i lördags så en del viltstörning). Hon var noggrann tog idiotvinkeln utan tvekan. Ja det var helt perfekt. Vad som var extra kul var att när hon kom fram till klöven som hon inte brukar bry sig så mycket om då skulle hon bära den själv hon lekte och tuggade på den. Var alldeles tokig i den. Jag filmade henne med mobilen och tog kort men nu när jag ska föra över bilderna kommer jag inte ihåg hur man gör. Snacka om förvirrad. Men iallfall känns som en väldigt lyckad spårövning. Vi har spårträning i helgen med gruppen hoppas det går lika bra då.

Inga kommentarer: