Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

söndag 23 november 2008

utställning Bräkne-Hoby

Fler bilder imorgon. Datorn vill inte som jag vill=(

Idag har vi i utställningsteamet=) dvs jag,Gunilla,Mickan och Ida med våra små godingar varit på utställning i Bräkne-Hoby. Vi åkte och var framme i god tid. Utställningen var i ett kallt ridhus så vi lät hundarna stanna i bilen medan vi installerade oss. Det var bara 4 cockrar i vår klass som hade gjorts om och var en klass mellan 6-12månader. Ganska stor åldersskillnad men det var bara i kille och det var Abbe som kommer från kennel Cockett. Även om vi bara var 4 så var det fina hundar vi mötte som det tidigare gått bra för. Caspian var lite yster utanför ringen men skärpte till sig när det var dags. Tyckte vi hade ett bra samspel idag och han var med på noterna sprang väldigt bra inget hoppande och stod bra och länge. Kan inte vara annat än nöjd även om domaren tyckte han var "något" fet.Först blev Caspian och Ceasar framflyttade till 1 och 2 plats men efter ett varv placerades Abbe som är 4 månader äldre först lite med kommentaren att det är så det borde vara. Och jag unnar dem verkligen segern helt rättvist det är stor skillnad på 7 och 11 månader.Men jag är så glad för vår andra plats med HP och Ceasar tredje plats även han med HP. Kan man vara annat. Stolt uppfödare är jag. Sen framför allt att de verkligen är så duktiga både i och utanför ringen.
Vi hade riktigt roligt idag och lite extra skratt åt mig som en virrig chaufför . När vi kom hem fick hundarna busa av sig i trädgården tillsammans med Tindra och Teddy det behövde dem. Tack för en härlig dag Gunilla och Ida och stort GRATTIS till 3:de platsen det gjorde ni bra!

Caspians kritik; Utmärkt huvud och uttryck,korrekt bett,bra ögon och öron,utmärkt hals och överlinje,bra kropp och djup,Är ngt fet,välvinklad,utmärkt päls,rör sig typiskt för åldern

1 kommentar:

Katarina sa...

De tycks klara sig bra, de vackra gossarna! Det är kul - grattis! (hrm, 'något fet'...det är väl inte så farligt när man är valp...det springer han väl av sig!)
Kram Katarina