Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

söndag 30 november 2008

utställning Moheda

Idag har jag och Gunilla med våra killar besökt Moheda för utställning. Blev en tidig start i morse vi åkte vid 07,00 så när vi kört halvvägs blev mina gäspningar alldeles för många så vi stannade på McDonalds någonstans i obygden för en morgon fika. Där jag som är smidigheten själv lyckades välta ner en julstjärna med tillhörande kruka som gick i ett antal bitar. Övriga kunder som var ett gäng trötta unga killar tittade mycket på oss två skrattande "damer" som höll på att riva stället. Men men resten av dagen flöt smärtfritt. Vi trodde vi skulle vara inomhus eftersom det stod bollhall och iof inomhus var det i ett typ ridhus lite uppvärmt med lösgrus som dammade duktigt som underlag. Snyggt med en svart dammig hund=) Vi var 5 st i killarnas klass. Caspian hade huvudet på ett helt annat ställe idag sprang bra men hade inte tålamod att stå länge eller bra som matte ville. Tyckte helt enkelt inte det var speciellt kul. En mycket bra domare som var noggrann i sin bedömning.
Kritiken: Maskulin hanvalp med utmärkt tanfärg,bra förbröst,väl markerat bröstben,lång bröstkorg,tillräckligt vinklad fram,ngt rak bak,korrekt svansansättning,tillräcklig bredd bakstället,bra överlinje i rörelse,utmärkt temprament.
Jag kan inte klaga på kritiken idag men det inget HP som vi blivit bortskämda med men det fick o andra sidan inte någon av de andra hundarna heller men nu ska det bli skönt med paus tror både jag och Caspian behöver det. Ceasar kom 4 idag men Gunilla skriver mer om det på sin sida. Inga foton idag då våra pressfotografer fick sovmorgon.

Inga kommentarer: