Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

tisdag 26 oktober 2010

Märkligt

Jag hade inte tänk skriva om dagen då det varit en väldigt tung dag och inte alls är hundrelaterat men pga av en händelse som skedde vill jag dela med mig.
Så för er som inte vill läsa personliga saker kan sluta läsa.
Det har varit min älskade mormors begravning idag och varit tungt på många sätt. Men under begravningsakten när prästen pratar om mormor hände en sak som gav mig och fler till en orsak till tröst och en tro på att det finns något mer. En fjäril kom flygande och började cirkla kring kistan och flög fram och tillbaka över där vi satt.jag fick ett lugn och en känsla av att mormor kom för att säga adjö och tala om att hon har det bra.Fantastiskt. Det var andra händelsen för under minnes gudstjänsten förra söndagen när prästen läste hennes namn  då blinkade lamporna.Jag vill i alla fall tro på det som tecken från en mycket älskad mormor!

8 kommentarer:

Sandra sa...

Kram till dig denna tunga dag. Tror oxå att din mormor kom för att säga farväl.

Grabbarna boys sa...

Helt klart var det din mormor som kom och sa förväl.
Varför skulle en fjäril komma in just då i denna kylan som är nu.
Ha det så bra.
Kram!

Eva sa...

Så fint! Både idag och vid tidigare gudstjänsten.
Glad att ni fick så fina minnen även av dessa stunder!
(O kan tala om jag hört om så'nt lite då och då. Jobbade ju med begravningar före sjukdom. Det sker verkligen!)

Elons matte sa...

Jag tror absolut på sådant och ett liv efetr detta.

Kylle sa...

Visst var det ett tecken från din mormor.
Ha de bra

Malin sa...

Jag tycker verkligen inte att du ska be om ursäkt för att inte allt du skriver är hundrelaterat, det är din blogg och du skriver om det du vill, det du just för stunden har för hjärtat. Tycker om att du ville dela med dig idag av dina händelser.
Jag är oxå övertygad om att din mormor gav er tecken där i kyrkan, jag har själv varit med om liknande saker. Hon har det bra nu och hon ville att ni skulle veta så att kanske sorgen blir lite lättare att bära.
Stora kramar Malin

TYSON OCH GÄNGET sa...

Visst får du skriva om vad du vill och inte bara om hundarna. Jobbigt med begravning så det måste ha kännts skönt när lilla fjärilen kom flygande. Kram

Linda sa...

Så underbart...fick mig att fälla en tår här i soffan. Min mormor dog när jag bara var 6 år och vissa dagar saknar jag henne så det gör ont i mig. Fick aldrig lära känna henne men alla säger att hon var en underbar kvinna. Hon blev lämnad när hon väntade min mamma och har hela livet fått kämpa för att klara sig. Inte lätt att vara i hennes situation på 40-talet.
Har svaga minnen av henne och de vårdar jag ömt i mitt hjärta... älskar henne och jag tror att hon tittar till mig ibland.
Kram från mig till dig