Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

tisdag 5 oktober 2010

trött Tindra

Så här trött är Tindra ikväll och kan ju kanske undra varför?
Idag var det Tindras tur att åka till veterinären. Hon skulle ögonlysas och få sina tänder rena och fin. Tindras ögon var helt perfekta och en liten hälsokoll gjordes också och hon fick beröm över att hon var i fin form,pigg och glad samt trevlig. Men att vetten gillar henne det vet jag ju redan=) Vi vägde henne också och hon är tillbaka i gammal god form på 11 kg så nu har Lowa gått om mamsen i vikt med sina 11,2 kg. Men Tindra är ju betydligt bredare över ryggen efter sina dräktigheter. Sen kom vi till momenten Tindra inte gillade speciellt mycket det var tänderna. Men jag tyckte hon hade mycket tandsten men se det tyckte inte vetten men nu kommer vi till varför Tindra är trött. Jo hon fick ju faktiskt sova när de fixade till det lilla där var.Det hade jag också velat när jag var hos tandläkaren.
När vi äntligen var hemma hade klockan hunnit bli fem och vi åkte halv ett så ni förstår vi var trötta. Mickan och Anton hade redan kommit och jag tänkte fixa en snabb enkel middag . Men kolla vad som möter mig:

Två mästerkockar
 som dukat fint
 och bakat pitabröd ,stekt kebab och fixat tillbehör.
Behöver jag säga hur gott det var?

Det har skett lite om ändringar här hemma som inte Caspian och Teddy gillar. Uffe har börjat jobba skift och har eftermiddagen denna veckan och Teddy tittar genom hallfönstret och vill ut och vänta på trappan. Märks vem som är husses hund. Han blev så glad inatt när Uffe kom hem. Vi hade lagt oss och jippi husse kom hem och vilken tur det blev lite tv-mys ändå. Däremot protesterar han inte ett dugg på morgonen när de ligger och gonar i sängen och en annan tvingas upp. Sen i helgen har vi haft den stora flytten dvs 4 rums innehåll har bytat plats med varandra. Hundrummet här nere blev jättebra och hundarna gillar det skarpt det är ju vårt gamla sovrum precis vid ytterdörren. Kommer bilder när allt är helt iordning. Det som Caspian däremot inte gillar det är att vi numera ska sova i Mickans gamla rum. Ett trams tycks han tycka och får lockas in vid läggdags. Han går och lägger sig i hallen på Uffes skor i stället. Men han vänjer sig väl skulle jag tro.
Jag filmade hela Lowas MH test och ska försöka lägga ut lite filmklipp från det så fort jag hinner. Och för er som undrar var man hittar Mh tester någonstans kommer här en länk:http://www.sbk.nu/templates/CompetitionContainer.aspx?id=770

6 kommentarer:

Kylle sa...

En kock önskar jag att jag hade. Är så trött på att laga mat för att inte tala om att hitta på vad man ska laga.
Ett hundrum står långt upp på önskelistan här, det måste va toppen. Här har hundarna sitt rum i min säng?! Men vi får väl ta ett steg taget och börja med taket i tv-rummet......
Visst ses vi på söndag! ska bli spännade.

Katarina sa...

Vilka små nätta cockerflickor du har!
Är Nanna verkligen släkt med dem..? : )
Kram!

Eva sa...

Stackars lille Caspian! Blev han så husvill?
Men, som sagt, han vänjer sig!
Och Teddy kanske tycker det är kul om han får höra min blogg bara består av "släkten" idag?

Grabbarna boys sa...

Vad kul med att flytta runt och ändra om i huset.
Det säger vår matte iallafall.
Här inväntar vi att övvervåningen ska få sig en uppfräschning.
Väggar ska tas bort, det ska målas o tapetseras.
Får se om hon tycker det är lika roligt när de väl börjat på.
11 kg är väl inget tycker Abbe, däremot gillar Teo den.
För det är just precis vad han väger den lille skrutten.
Vov från grabbarna boys!

Sandra sa...

Fick skynda iväg och väga Freija...hon ligger lite efter...vågen stannar på 10,5 .

Så gott att komma hem och få mat :)

Malin sa...

Vad härligt att komma hem till dukat bort, vilken underbar överraskning.
Kul med MH, kan tänka mig att de flesta cockrar tycker det är ganska konstigt och inte så lite otäckt med alla "tokigheter" ;-)
Kram