Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

måndag 7 mars 2011

Härliga vedema

Jag har tagit ledigt från jobbet i två dagar. Två lyxdagar med inget planerat utan bara ta dagen som den kommer i allafall nästan. Hade provtagning på förmiddagen och precis när jag var klar fick jag sms från Catarina som slutat jobbar om vi inte skulle luncha ihop på Infinity Kändes riktigt lyxig. Där satt vi och lunchade samtidigt som pamparna i stan. Och jag lovar stans godaste pizzor har de där.



Det var ett superhärligt vårväder så vi bestämde oss för att hämta hundarna för att åka upp till Vedema på en tur. Vedema är ett stort strövområde som är helt underbart att vara i.  

Och det tycker även hundarna som hade vårspring i benen



Nöden har ju ingen lag och enda tillfället att kunna få en huvudbild på Caspians käraste Saga
Men för att Saga inte ska känna sig generad så visar jag Caspian i samma position

Kom nu min kära så drar vi från den där taskiga matten med kameran. Hon vet inte vad diskretion betyder

och till Caspians stora lycka hade badplatsen öppnat. Iallafall i hans ögon och smak. Sjön var det nämligen is på än så lyckan var total när bäcken uppenbarade sig och det var mer än ett kort dopp han tog. Han vadade fram och tillbaka och njöt.





De andra hade lite mer vett framför allt Saga en schnauzer vill inte bli blöt om fötterna

Ett gäng trötta hundar med hem
härligt att se hela gänget dela bur. bara att inse Saga är en förklädd cocker.
Ikväll har Caspian och jag tagit långpromenad med kompisen Aida.Riktigt skönt ikväll med men det kommer nog bli en kall natt.
Så skönt att vara ledig och ladda batterierna.

4 kommentarer:

Eva sa...

Grattis till lediga dagar!
Så mycket vår ni har! Här gick vi lite på en trampad stig i skogen idag. Kom till en stock som J brukar kunna krypa under. Nu är det snö så inte ens en vavva kommit under!

Malin sa...

Vilken underbar dag, både för er tvåbenta och för era fyrbenta älsklingar! Underbart med extra ledighet utan en massa måsten, njut!!
Kram

Heléne sa...

Oh, vad jag längtar till underbara Vedema. Tänk så många härliga timmar man suttit där och njutit av skog-sus, snackat hund och ätit den medhavda matsäcken och väntat på sin tur att få ge sig ut i spårmarken. Får nog se till att vi gör ett besök där lite längre fram i vår.

Freja Phaléne sa...

Vad gott med pizza! Fick ni smaka? Pizza är det dottigaste jag vet!!!