Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

lördag 5 januari 2008

slutkalasat

Sista gästerna åkte hem för en stund sen och nu känns det verkligen att slutet på julledigheten närmar sig. Daniel och Ellinor har börjat packa. Ellinor åker imorgon bitti och Daniel framåt morgonmiddag. Christopher har vi glädjen att ha hemma i kanske 1 vecka till. Dagarna har varit intensiva och det har funnits stunder då man sett fram emot att lugnet ska lägga sig igen men de har varit korta. Nu dröjer det till påsk då föhoppningsvis alla är samlade igen. Det som känns lite trist är att Daniel inte ser fram emot att åka. Han trivs inte där han bor och har mått ganska dåligt under hösten till följd att kroppen säger ifrån. Han har sökt ny lägenhet och har en lång praktikperiod framför sig så hoppas det löser sig. Christopher har beslutat att bara plugga 1 termin till i Umeå sen vill han närmare hem. Hade han inte haft lägenhetskontrakt till juni tror jag han försökt byta skola redan nu. Han längtar inte direkt över att åka upp igen.Så det är ju med lite blandade känslor de åker.

Hundarna då! Det snöar jättmycket ute ikväll och egentligen skulle vi väl vilja ut på långrunda men orken finns inte. De busar i trädgården istället och är helt nöjda med det. Vi har ju haft fullt med folk här sen kl 14,00 och de har fått hur mycket uppmärksamhet och godis som helst. Min pappa går alltid direkt till godisburken när han kommer och det har de lärt sig. Men men de får vara kalas för dem också ibland.

Mikaela då det är ju hon som vart huvudpersonen idag. Hon är så nöjd med sin dag men en tacksammare unge att att fira är nog svårt att hitta. Hon hade inte önksat sig något speciellt och fick hon frågan vad hon önskade sig var svaret det är roligt om ni bara kan komma. Då är det roligt att handla. Den bästa presenten hon fick var en biljett till Kent konserten den 15 mars i Kristianstad som hon ska gå på med bästisen Caroline och Daniel och Ellinor som fixade biljetterna. Det tycker jag är skoj att storebror gärna har med sig lillasyster trots att det skiljer 6 år på dem.

Imorgon väntar shopping på Väla och sen julfest på simmet. På måndag är det jobb igen och det lockar inte. Men Maria och Mio kommer kanske hit för vi hade tänkt att lägga spår åt Mio men vi får väl se om det är snö för då får vi vänta.

Inga kommentarer: