Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

måndag 19 april 2010

Lowa 11 månader

Grattis alla stjärnor i stjärnkullen!
Lowa fick tillbringa sin dag i "skolan" andra gången på allmänlydnaden och givetvis låg kameran återigen hemma. Idag hade vi supporterklubben med oss i form av bästaste Gunillamycket trevligt.Jag är grymt avis på Mikaela och Lowas kontakt. När jag gick på kurs med Caspian var ögonkontakten obefintlig men hans gräskontakt 100%, Lowa har ögonkontakt med Mickan till 100% däremot. Gör allt för Mickan och en korvbit. Verkligen kul att se dem jobba och göra framsteg.Mickan hade sina tvivel på att Lowa skulle komma på inkallningen när det fanns så mycket roligt runt i kring bla en spännande agillitybana med många hundar men Lowa hade så bråttom att ta sig till Mickan att hon skuttar likt en hare med frambenen mellan bakbenen. Denna härliga hund. Hon är verkligen så speciell i sitt sätt att ta sig an världen.

6 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Håller med om att det är härligt att se kontakten mellan hund o förare.
Här hoppas vi att den kommer att finnas mellan Bella o Teo när rallylydnaden börjar på onsdag.
Ha det så bra.
Kram!!!

Sandra sa...

Grattis fina syster :)Nospuss från Freija med familj

herman sa...

Grattis syrran!
Matte påstår att jag nog påminner mer om Caspian och hans gräskontakt.

Malin sa...

Kul att det går så bra för dom, annars är ju gärna en coker ögon hellre riktade neråt som sagt ;-)! Ställa ut i ridhus brukar vara en liten mardröm!
Kram Malin

Katarina sa...

En sån duktig tjej! Nanna är väl lite mitt emellan - ögonkontakt ibland, men hon har också bra kontakt med gräset. Ganska ofta trampar hon på sina egna öron... : )

Madde sa...

Så kul att se när hund o mattte/ husse har en bra kontakt. Teddy har väldigt bra kontakt med gräset =) trampar på sina öron och dom är smutsiga allt jämnt. Nu ska vi börja en viltspårskurs för nybörjare. Ska bli så kul.