Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

tisdag 6 april 2010

Vårtrött

Vet inte vad jag ska skylla på vårtrött ,olust eller allmänt seg men har absolut ingen lust eller ork att göra något. Ingen energi alls.Hoppas det vänder Det blir det vanliga med hundarna. Igår blev det först en långrunda med Caspian i skogen härligt och nyttigt att gå med honom själv sen hem och bytte hund och tog Lowa och Tindra på en långrunda för att byta hund en tredje gång och tog Tedy på sin runda. Gjorde lite vårfint i trädgården och planterade penseèr i krukorna och städade bort ljung och mossa.Planterat lite lökar i krukor här inne eftersom jag inte har rabatter ja jag har en men den brukar hundarna sköta om så jag kör med krukplanteringar i stället och har kommit på att både lökväxter och pereèna växter blir jättebra att driva i krukor. Tycker det är rätt kul att driva upp också. Så får väl hoppas det tar sig.
Lowa har börjat komma in i höglöpet men Caspian är en gentleman och slickar och slickar och slickar mestadels hennes huvud och försöker sig inte på några större dumheter. Protesterar inte heller över grindarna när vi inte är hemma eller att han inte får följa med in på Mickans rum där Lowa sover.Skönt.
Ikväll blev det långpromenad i sällkskap med Katarina. Blev mobilbilder.
Tindra gillar inte att bli fotat. Är få bilder där hon tittar in i kameran. När vi gått rundan blev det lite prat vid grinden och då kom Caspians favorit dvs Ludde

En kille i Caspians smak. Tindra är också väldigt glad i Ludde  och hellre än att behöva bli plåtad  ger hon Ludde en rejält puss

En riktigt stänkare blev det=) Men väldigt skönt med hundar som är så barn glada.
Det är väl ungerfär vad som händer här just nu dvs inte speciellt mycket.

6 kommentarer:

Katarina sa...

Tycker inte det är konstigt alls att du är trött - så många hundar som du har och så väl du tar hand om dem med egna promenader till exempel. Jag förstår inte att du orkar. -Sköt om dig!

Grabbarna boys sa...

Men plantering i trädgården av vårblommor har du ju gjort.
Så lite energi har du iallafall.
Skämt o sido.
Energin kommer säkert tillbaka igen.
Själv har jag massor av energi till sånt som är roligt nu.
T.e.x agilityn med Abbe!!
Däremot finns det ingen energi till att putsa fönster, sortera alla miljoner skor (vinerskor o utvuxna vårskor)som dräller överallt och att sortera barnens garderober.
Det känns som de vuxit ut allt de har i klädväg mm.
Vilken go pussbild på Tindra o Ludde.
Kram!!!

Malin sa...

Klart man är trött och har slut på energi efter den här hösten och vintern, tycker ändå du verkar få så himla mycket gjort! Blir jätteavis när jag läser om allt du gör! Tex långpromenader med varje hund enskilt, det skulle aldrig vare sig min tid eller energi tillåta. Du är ju jätteduktigt!
Kram Malin

Elons matte sa...

Härligt med vovvar som gillar barn så pass. Elon är ju så knepig, men mot de barn han lärt känna vill han gärna pussas och nosa i ansiktet.
/Elons matte

Sandra sa...

så många rundor...inte konstigt du är trött!!!

Madde sa...

Hej! Det är jobbigt när man känner sig seg , men jag tycker att du är duktig som får så mycket gjort. / Madde