Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

torsdag 29 april 2010

ögonlysning

Idag har jag och Gunilla varit i väg på en av våra turer. Idag helt utan felkörningar trots att  GPSèn fick stanna hemma. Är nog något av ett rekord! Idag stod en tur till veterinären för ögonlysning. Bägga killarna UA. Caspian var jätteduktig och skötte sig utmärkt. Även Ceasar såklart men tror att Gunilla själv vill berätta.Alltid lika trevliga Näsums veterinär mottagning där det alltid blir en hel del skratt i allfall när vi två kommer.Känns underbart att allt var ok och Caspian kommer numera vara tillgänglig för avel för lämpliga tikar. Caspian är ju en helt underbar kille både vacker och med ett underbart temprament som verkligen älskar allt och alla.Dessutom allround. Men mer om det på hans sida så småningom.Men dagen var inte slut där utan vi skulle vidare ut till Tindras kennel. Underbara kennel Cockett föratt hälsa på Birgitta m familj kela hundar och mysa valpar


Helt underbar valpar översta raden är kull1
och de här bredvid är nästa kull.Man blir nästan valpsjuk.God fika blev det också och lika trevligt som alltid!Givetvis blev det hundbus också . Caspian och Ceasar mådde som prinsar bland ett gäng vackra damer. Tyvärr ligger de korten i andra kameran och min dator vill verkligen inte läsa in några bilder från det kortet ikväll. GRRR. Kommer i morgon hoppas jag.En supertrevlig dag har vi haft precis som vanligt.

6 kommentarer:

Susann Larsson sa...

Vad bra att hans ögon är ok. Han är verkligen super fin. Det blir nog många cocker tjejer som vill träffa honom:)

Katarina sa...

Caspian kommer säkerligen få förstklassiga valpar!

Grabbarna boys sa...

Ni ska veta vad vår matte blev avundsjuk på er när hon läste vad ni gjort idag.
Hon vill också hälsa på hos vår "gammelmatte".
Lyckost er!!!
Vov vov!!

Sandra sa...

Grattis! Så skönt att ögonen är ok! Han kommer bli en fin och ståtlig pappa en dag :) Valpmys låter gott.

Malin sa...

Grattis till u.a på hans ögon, visst är det skönt när allt är ok, man kan andas ut... Mysigt att få njuta lite av små bäsar, lukta, krama, förstår att du blir sugen!
Hoppas ni får en härlig fredag! Kram Malin

herman sa...

Caspien kommer att få världens finaste valpar!!