Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

lördag 15 december 2007

lördagsnytt

I går fick jag mail ifrån Inger på Lönnbackens kennel att Loffe varit och blivit ögonlyst ua och att nu var det bara att ringa när det var dags. Blev så glad över mailet då var vi inte bortglömda=). Jag har ju inte pratat med henne sen Tindras ögonlysning men var egentligen inte orolig för det men var ändå kul att höra av henne. Jag har ju gått så och längtat över att hon ska börja löpa men just nu hoppas jag att det dröjer. Känner inte direkt för att åka iväg och para hundar mitt i jul och nyårsfirandet. Vi kommer att ha huset fullt och mycket gäster under helgerna så det finns inte riktigt med i planeringen. Nu när jag sitter här och skriver vad här jag då? jo nyårssmällare!!!!! En del är tidigt ute. Tycker inte om detta elände. Söm tur är bryr sig varken Tindra eller Teddy men vi fick avliva vår förra hund på grund av nyårseländet. Hans nerver klappade ihopa fullständigt av det och klarade inte av av vara hemma själv efter det höll på att förstöra huset totalt.Inte kul.
Idag har äntligen julbelysningen kommit upp därute och jag har planterat nya hyacinter. Min favvoblomma under julen och de från advent hade börjat vissna så det var dags för nya. Vi har också varit och kollat efter en ny kamera. Vår gamla har lagt av. Men så svårt att välja.Har tagit Daniel till "hjälp" det är ju hans område pluggar ju sånt och har ett stort intresse. Tyvärr tycker han inte mammas fototalanger kräver något större avancerat du tar ju ändå bara på hundar så varför lägga massa pengar på något du inte kommer att utnyttja kapaciteten av är hans "dom"ungefär. Men jag vill ha något bra som tar bra i dåligt ljus,på avstånd och som tar när man trycker. Så vi får väl se. Någon som har några bra tips så hör gärna av er!! Ska skaffa en extern hårdisk till bilderna också. Det får bli min julklapp i år. Men skulle också villa ha ett trimbord har hittat ett för ca 2700kr som det bara står mitt namn på=) Hmm undras hur snäll jag varit?
Imorgon ska vi ut och hugga julgran. En viktig händelse i vår familj=) Vi kan lägga dagar och många mil på att hitta den perfekta. Annars är vi rätt långt i julförberedelserna. Alla julklappar inhandlade och paketerade det brukar ta längst tid. Maten fixas nästa vecka men vi är inga julmatsälskare så vi fixar det vi gillar. Julgodis nästa helg när Stoffe också kommit. Daniel kom igår. Sen får man väl städa lite med. Julpyntar gör vi aldrig förrän lillejulafton. Även om det finns de som tycker att vi har det julpyntat redan men vi kallar det adventspynt inga tomtar forans till jul.

Inga kommentarer: