Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

tisdag 5 augusti 2008

sjuk,sjuk,sjuk

Inte kul alls. Började bli förkyld i söndags och i dag är det inte alls bra. Näsan rinner,känner mig febrig och ont i örat. På sin semester!!!! Caspians matstil!

Bara göra det bästa av situationen dvs lyssna på Mamma mia soundtracket och sitta vid datorn=) Inget hundkul alls idag bara hundmys. Märktes i morse att det var storm i går kväll ingen av hundarna ville ut och natt kissa. Kl fem i morse ville däremot alla ut och kissa och ...... Men sen somnade de sött om allihopa tills jag vaknande kl åtta. Måste ju bara berätta om Ceasar som vi inte träffat på en vecka men träffade igår. Han har fått så mycket valppäls börjar likna en liten afghan precis som Tindra var som liten. Caspians päls däremot har långa strån som ligger slätt längs kroppen däremot börjar han få mer och mer fanor. Det är helt olika pälskvalitet på dem. Tror alla de röda valparna i kullen har samma päls av bilderna jag sett. Kan ju hoppas att Caspian får behålla den pälskvaliteten framöver också, svarta kan ju få väldigt jobbig päls.

En blöt Caspian

1 kommentar:

Katarina sa...

När Thomas kom hem igår efter en veckas segling tyckte han att Nanna behövde klippas - hon börjar faktiskt också likna en liten afghan!
Krya på dej! Är det kanske Elinor som har smittat dej?
Kram Katarina