Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

fredag 6 mars 2009

äntligen fredag

Vilken vecka hade tänkt mjukstarta men vad är det? Det har varit mammografi,tandläkare,möte ,uppfödarutbildning för att avsluta det hela med Ikea besök idag och jag glömde hallampor igen. Var lite upprörd vi köpte garderober till Mickans rum och luckorna lagerhöll de inte utan de skulle skickas. Ja det lät ju bra ända tills jag såg att de tog 495kr för det inget som säljaren någonsin nämnde för då hade man ju kunnat titta ut en annan lucka som de kanske hade haft hemma.Känns lite surt då luckorna kostade knappt 1000kr sen tillkommer då halva beloppet.Inte nog med det när sen Uffe packar in stommarna i bilen trycker han till lite för bra så hela framrutan spricker bara för att de inte hade några släp inne på macken här i byn och min käre man tyckte det var onödigt att hyra släp i Hässleholm så vi körde två bilar dit istället. Dyraste garderoberna någonsin och att vi hade tänkt fixa lite rabatt som också gick i stöpet.
Igår var det uppfödarutbildning. Som vanligt väldigt intressant och lärorikt med ett gäng supertrevliga deltagare.Tycker det är så kul och att jag verkligen fördjupar mina kunskaper vill ju om jag får fler valpar i framtiden verkligen kunna erbjuda mina valpköpare en uppfödare med kunskaper som tar sin uppfödning seriöst. Sen tror jag inte att jag var en dålig uppfödare sist heller för jag gav verkligen allt men man måste ju ändå sträva för att bli bättre och en vilja att lära sig mer.Man lär sig mycket praktiskt men väldigt kul med teori också. En Igång kvar tills vi börjar med anatomi kursen.Kul kul. Men jag vet att jag sätter höga krav på både mig och mina valpköpare men någonstans måste ju var och en sätta upp en riktlinje som känns rätt för just den sen inte sagt att just min linje är rätt för alla men den är rätt för mig. Vi diskuterade det mycket igår och där var bla en uppfödare som sa att hon är inte beredd att avstå sin krav på en valpköpare då blir hon hellre sittandes med hela kullen tills rätt dyker upp.Precis som jag tänker.Sen fick jag precis så underbara valpköpare till min kull som en uppfödare kan önska sig som verkligen går in för sin hund och ger dem ett rikt liv. Ni är guld värda!!!
Nu ska jag vila mina stackars trötta ben känns härligt med en hel helg som inte är uppbokad. hoppas på lite roliga nyheter också om det återkommer jag.

1 kommentar:

Katarina sa...

Du är verkligen ingen dålig uppfödare - tvärt om! Det är du som är guld värd!
Kramar från Nanna och oss!