Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

onsdag 2 september 2009

cykel

Blev ingen valpkurs idag för Mikaela eftersom hon är sjuk. Var teorigången idag och jag kunde iof åkt i hennes ställe men för en gångs skull kände jag mig överklassificerad=) Istället bestämde jag mig för att prova cykla med Caspian. Jag kan ibland bli lite trött på att gå tre rundor med olika hundar på kvällen och kan man då byta ut en av dem mot en cykel runda vore det ju bra. Tanken är att Tindra och Caspian har varannan dag. Jag har inte velat cykla med honom innan han var friröntgad så nu var det dags. Han tittade lite misstänksamt på vad de var för elände matte tagit fram men han var inte rädd utan det gick jättebra blev ett tvärstopp när nöden satte in=) Sen mötte vi Gunilla som var så snäll och kallade på han/oss och då blev det lite kaos och hon rekommenderade mig cykelhjälm=) Men annars gick det jättebra och han hade bra ögonkontakt på cykeln så ingen risk för krock (hm varför inte lika bra kontakt med mig när vi tränar) men tror jag ska skaffa en sele istället. Vi har ju en spårsele men den ska ju vara till det så det får bli ett nytt inköp passar bra har sett en så snygg =) Caspian blev rejält rött av cyklingen och ligger så sött och sover nu.

3 kommentarer:

Sandra sa...

duktig kille. Freija åker bara korg än så länge. Klart du måste köpa en snygg sele :)

Katarina sa...

Måste bara få säga att jag beundrar din energi! Olika rundor med olika hundar - de har det allt välidgt bra hos dig, hundarna!
Kram!

Gunilla sa...

Jag blev lite rädd ett tag när Caspian var på väg över Malmövägen men inte du:) Men jag kallade faktiskt inte!!! Han såg mig långt innan haha ni såg för roliga ut:)