Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

onsdag 23 september 2009

Trimdax

Idag var det dags för Lowa att få sin första trimning även Caspian fick sig en ordentligt tillsnyggning inför helgens utställning. Vi åkte såklart till Kylle på Drömflockens kennel som bara är så duktig på att trimma. Sen att det är så trevligt att vara där är ju bara plus. Tiden går väldigt fort eller hur Kylle? Det som är kul är att Kylle har en halvsyster till Tindra hennes Candy och att där finns en syster till 75% till Lowa nämligen Swea som är två månader äldre än Lowa. Så kul att se hur lika de var i mycket både till utseende och sätt.Kylle gjorde ett kanonjobb nu är det ju inte så jättemycket på en valp men det kan och andra sidan vara desto knepigare men Lowa var duktig. Caspian trodde jag att jag gjort grovjobbet på men där var tre timmars jobb kvar för Kylle men så snygg han blev.Även Caspian är jätteduktig på bordet. Under tiden den ena hunden var på bordet busades de andra. Men det är jobbigt att bli fin och jag hade sovande hundar med mig hem i bilen och fortfarande år det bra trötta hundar här hemma. Tack Kylle för en supertrevlig dag!


Punk Swea

Candy
Sweas mormor Jackie4 kommentarer:

Sandra sa...

Så fina :) Men shit!!!! hur kan ni få lowa att stå så fint UTAN att hålla huvudet???????????????????????????????

herman sa...

JAG FÅR PANIK!!!
Hermans systrar har blivit så fina!
Min lilla "raggarHerman" har kvar sina lejontassar, "mittbenan" över ryggen liknar en slingrande orm och frissan tyder på att han har åkt nercabbat.
Vi får väl ställa oss i kön för "de som åtminstone har klippt klorna"
Ps. Jag sätter en ros i Hermans mun så vi hittar varandra på Lördag.

Sandra sa...

Ha,ha,ha,ha.....vem vet Raggar Herman kanske vinner allt ihopa...domarna kanske är trötta på alla trimmade cockrar och faller för raggar Herman :) Han är säkert jättefin även om han inte är trimmad :)

Katarina sa...

Hon står som en given champion! Lycka till på lördag!