Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

tisdag 17 augusti 2010

Caspians kväll

Ikväll går kväll fick Caspian äntligen ha matte för sig själv då var de kursdags. Det blev bara två "rymningar" där är så söta kattungar tycker Caspian jag han var tvungen att ta Ceasar med och visa dem en gång bägge lika oförstående till varför matte blev arg. Men han till skillnad mot sist började lyssna på matte och kom tillbaka. Då var det mattes tur att få "bannor" minsann. Man vet ju inte riktigt vad man säger när man skäller på en rymmare och jag har tydligen=) för vana att lägga in ett mycket argt KOM HIT det ska jag inte ha med i den radängan och jag ska vänta ännu lite längre från det han börjat ta kontakt med mig innan jag kallar in honom han ska börja gå mot mig först. Hm det pratades också lite om att matte(jag) var för snäll. Till det enormt positiva igår var momenten när jag ska först gå med min hund kopplad bland de andra som står still för att sedan koppla loss honom ge han frikommando och han ska då gå lite som han vill med koll på mig. Vad gör min prins? lämnar inte mina hälar hur jag än vrider och vänder på mig har jag en skugga där bak förutom ett litet litet stopp där man var tvungen att kolla godis för att sedan bums vara hos mig igen. Stolt matte!
Ceasar ville däremot denna gång vattna blomkrukorna och hans stygga matte=) fick springa och gömma sig när då Ceasar vänder sig till mig i stället gjorde det riktigt ont i hjärtat att köra bort honom han såg helt förvirrad ut.Det var inte kul alls men o andra sidan insåg han att det är nog bäst att leta upp min egen matte istället och sen fick jag kela om honom. Märks på både Caspian och Ceasar att de är trygga hos mig eller Gunilla finns inte min matte har jag en i reserv tycks de tänka.Men inte så konstigt Gunilla var ju med från början här hemma under både parning,förlossning och valptiden och sen träffas vi ju ofta. Men fortfarande otroligt nöjd med kursen DET trodde jag inte att jag skulle vara jag och kurs brukar inte gå ihop. 

6 kommentarer:

Eva sa...

Va' bra att det äntligen blev ordning på torpet och du fick ha matte för dig själv!
Och det måste vara toppen att ha en så'n extra-matte som hundarna gärna tar till!
A försöker iofs gärna följa med sin stora idol Gunnel hem då och då...

Sandra sa...

Så kul att det går bra :) Härligt att Caspian och Ceasar är så trygga med varandras mattar :)

Sandra sa...

ps fin stylig på din sida :) I like!

Kylle sa...

Inte lätt med syskon på samma kurs. Men i slutändan ger det bra resultat. Undrar om jag inte är lite kurssugen, men vad????
Gillar också din styling! LILA!!!

TYSON OCH GÄNGET sa...

Vad skoj att det gick så bra på kursen och att "du" oxå fick lära dig något :-) Vi får vänta ända till slutet av september innan vår agilitykurs sätter igång, jobbigt :-) Snygg lilla färg du har på bloggen... kram

Marie sa...

Vad roligt att det går bra på kursen och att du tycker att det är roligt!
Så fint du har gjort det här på din blogg!
Kram!