Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

torsdag 3 juni 2010

hittat på

Inte så mycket eller....? I tisdags åkte jag och Susanne på ringträning igen med Victor och Lowa. Till en början såg det ut till att bara bli vi två lite kul ringträning i taxklubbens regi och bara två cockrar men sen dök Rebecca och Kalle upp så åtminstone en tax var med. Men Gitte är så underbar att det är helt ok för henne kommer vi så kör hon ringträning oavsett ras. Nästa vecka blir vi nog några till. Lowa var inte på hugget tror jag ska ta en paus så hon tycker det blir kul igen så nästa gång får Caspian lufta sig.
Igår fyllde älskade Daniel 24 år. Kan man fatta det? Så stora barn.
Vi grillade och käkade lite tårta ska fira han riktigt till helgen.
Uffe får lite hjälp vid grillen av Lowa


När kalasandet var avklarat blev det promenad med Catharina,Stina Ludvig och Lukas. Kändes väldigt tomt i mina händer för Ludvig och Lukas tog han om Caspian och Tindra. Man minns ju själv när man var liten så kul det var att få "hålla" hund när man inte själv har någon. Jag gick ju jämt med grannes röda cockerkille.Dagen har ägnats åt mer blominköp sen skulle altandäcket tvättats men jag och högtrycks tvätten ville inte samma så det fick vara. Man längtar ju nu efter att få iordning och vatten i poolen. Nu när vi äntligen har varmt.
Nu väntar kvällsrundan sen ska vi hämta Christopher som kommer hem över sommaren.Äntligen!
En liten bild på när hundarna mycket rättvist fördelat av Uffe får dela på korvrester. Uffe "smyger" in i sovrummet och tror att inte jag ska se vad han ger dem=)

7 kommentarer:

Katarina sa...

Godissugna hundar på rad - så sött!
Hälsa födelsedagsbarnet...eller vad säger man om en 24-åring..?

TYSON OCH GÄNGET sa...

hihi vad gulligt de sitter och väntar på den goda korven :-)

Grabbarna boys sa...

Vilka "korvgrisar"!!!
Här hade vi en liten sådan igår med en stor aptit.
Skrutt Teo åt nämligen upp 2 tjocka grillade korvar.
Vov!!

Susann Larsson sa...

Hmm. Det är både hemskt och härligt när barnen växer upp. Man påminns om hur gammal man själv blivit:( Lite gullig bild på Uffes korvutdelning..

Malin sa...

Visst är det skrämmande hur fort barnen växer upp? Innebär det att vi blivit lika många år äldre som dom är? Näää, det gör det inte va?? ;-)
Gulligt av Uffe att smussla med korven och tro att du inte ska se :-)
Ha en underbar fredag!
Kram Malin

Anonym sa...

Tur att det inte syns att vi blir äldre utan det är våra ungdommar som blir äldre.
Känner igen det där med smyg matandet när de inte tror man ser hiiii.
Ha en skön helg!
Vov Ricco & Towe

TYSON OCH GÄNGET sa...

Ja det är ju verkligen inte roligt att behöva träna något annat för att komma åt det man tycker är skoj. Ibland har de lite konstigt upplägg. Här kommer nog ingen kurs startas i sök vilket jag tycker är synd men förhoppningsvis en i spår till hösten. Här har det varit toppenväder ett litet tag hoppas ni har lika fint hos er nu när sonen har övergett oss här :-)