Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning

Genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning
Vi har genomgått Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning alla delar.

tisdag 16 oktober 2007

Måndagsträff och tisdagsträff

Igår var det veckoträff med "Tyringe cockerklubb" kanske en av de sista på ett tag då Lady ska valpa när som helst. Idag tog vi bara rundan i päronbacken i ett lugnt tempo för alla utom Tindra som hade full rulle hela tiden. Var gott om färska spår i skogen.Men härligt när de kan springa rundor. Hon är ju aldrig långt borta och har ju ständig koll på var jag är någonstans.

Tindra med tungan på sned som hon alltid har när hon blir trött.


Idag fick vi roligt besök: Maria kom och hälsade på med Nova och Wiggo. Det är så härligt att se hur bra våra hundar funkar tillsammans och våra killar som är förtjusta i tjejerna. Teddy flörtar med Nova och vill busa med henne. Hon är lite svårflörtat till en början men ingen motstår Teddys charm i längden=) så det blir snabbt full rulle.Och Wiggo går och stilar upp sig för Tindra. De är så söta ihopa. Efter lite fika och massor av prat gick vi en runda i skogen. Idag var Tindra lite lugnare och sprang inte iväg lika långt. Var så skoj att de tittade hit idag .Roligt med en vän som man kan prata loss med riktigt.Precis när Maria skulle åka hem ringde de från sjukhuset. För er som undrar är läget för "farmor" så här.

Hon är flyttat till strokeenheten. Har viss rörelse på vänster sida men rör höger. Pratar något enstaka ord men vi vet inte om hon känner igen oss eller är medveten om vad som händer.Ligger till sängs men kan andas själv. Vi ska träffa läkaren på torsdag så får vi höra prognosen.Inte så kul!


Därför är det så viktigt att man trots allt det tråkiga umgås med vänner och får glömma allt trist för en stund.
Maria,Nova och Wiggo


Två coola killar Wiggo och Teddy

syrrorna Nova och Tindra

Blir så irriterad över att det blir ett sånt jätteavstånd ner till slutet och jag vet inte hur jag ska få bort det=(
Inga kommentarer: